ÁLVARO BRACHI:

"Az év, amely megváltoztatta az életemet"

Spanyol védőnk számára két dolog miatt marad örökre emlékezetes 2012: a Vidi nemzetközi sikerei miatt, és mert tavasszal megszületett a kisfia.

"Nagyszerű őszi szezont tudhatunk magunk mögött, bevallom őszintén, nyáron nem hittem volna, hogy még decemberben is Európa Liga meccset fogunk játszani. Úgy gondolom viszont, hogy rászolgáltunk a sikerre, hiszen mindenki rengeteget dolgozott azért, hogy eredményesek legyünk. A saját teljesítményemmel is elégedett vagyok, de nem elégszem meg ennyivel. Januártól ugyanilyen intenzitással fogok dolgozni, hiszen szeretnék még jobb labdarúgó lenni, és jövőre még a mostaninál is jobb teljesítménnyel segíteni a Vidit."

"Az egyik legemlékezetesebb őszi mérkőzés számomra a Trabzonspor elleni hazai EL-visszavágó volt. Ma is libabőrös leszek, ha visszagondolok arra a hangulatra, ami azon a mérkőzésen uralkodott a Sóstói Stadionban. Nem beszélve arról, hogy pályafutásom egyik legfontosabb gólját szereztem a büntetőpárbajban, szóval emiatt is emlékezetes maradt nekem az a mérkőzés."

"2012 viszont nem csak a nemzetközi menetelés miatt marad örökre emlékezetes nekem, hanem azért is, mert idén tavasszal született meg a kisfiam. Spanyolországban látta meg a napvilágot, de nyáron a feleségemmel Magyarországra költöztek, vagyis végig velem voltak, ami nagyon sok plusz erőt és motivációt adott számomra. Nem túlzok, ha azt mondom, hogy gyökeresen megváltozott az életem a kisfiam megszületése óta. Nagyon boldog ember vagyok! Most az első közös karácsonyunkra készülünk, ami biztos teljesen másmilyen lesz, mint a korábbi években. Nem utazunk sehova, otthon töltjük Spanyolországban az ünnepeket. Ez egy remek alkalom lesz arra, hogy a nagyszülők is élvezhessék azt, hogy az unokájukkal lehetnek, hiszen nyár óta nem látták őt személyesen. A távolabbi rokonok is jönnek hozzánk látogatóba, szóval ez a téli szünet valóban a családról fog szólni." - nyilatkozta honlapunknak Álvaro Brachi.

Szerző: Wéninger Ákos

Fotó: vidi.hu

További hírek