Vidi UP: Az U15 a hét csapata

Első tavaszi bajnokijukon a dobogós Puskás Akadémiát győzték le a fiatalok.

Tavasszal induló sorozatunkban minden héten bemutatjuk az utánpótlás vezetők által a hét csapatának választott együttesünket a Vidi utánpótlásából. Ezúttal a megyei rangadót nyerő U15-ös gárda érdemelte ki a címet. 

A Kiemelt csoportban szereplő U15-ös együttesünk első tavaszi bajnokijukon a Puskás Akadémiát fogadta szombaton, és 4-2 arányban legyőzte a felcsútiakat. 

Szép Márton már az első percben megszerezte a vezetést, az első fél órában Borsi Péter és Décsy Ádám is betalált, a 36. percben Szép Márton büntetőjének hála már 4-0-ra vezetett csapatunk. A hátralévő időben a Puskás Akadémia büntetőből szépíteni tudott, majd a hajrában egy kiállítás után megítélt újabb tizenegyessel állították be a 4-2-es végeredményt

U15-ös csapatunk jelenleg a Kiemelt bajnokság 12. helyén áll. 

Gál Péter, a csapat vezetőedzője büszkén nyilatkozott: "Jó felkészülést követően az első bajnokin egy nagyon jó Puskás Akadémiát fogadtunk. Annak ellenére, hogy ellenfelünk a második helyen állt a meccs előtt, nem ijedtek meg a fiúk, végig látszott mennyire akarják a sikert. Amiket gyakoroltunk, letámadások, labdaszerzések, minden nagyon jól működött, maximálisan elégedett vagyok. A fiúk igazi csapatként küzdöttek, és nyertek, büszkék lehetnek magukra és természetesen mi is azok vagyunk. Ez a győzelem hatalmas erőt adhat a folytatásra."

Kenyeres Imre, utánpótlás-sportigazgató is maximálisan elégedett a csapat teljesítményével: "Fontos megyei rangadót nyertek a fiatalok! Az első hatvan percben különösen jól futballoztak, de a mérkőzés végére sem lehet panasz. Az utolsó tíz percben a kiállítás miatt akadtak nehézségek, de emberhátrányban is remek teljesítményt nyújtott a csapat."

U15-ös csapatunknak gratulálunk és további sok sikert kívánunk!

A fiúk a következő fordulóban a Debrecen otthonában lépnek pályára. 

Szerző: Hermann Dorottya

Fotó: molfehervarfc.hu

További hírek