UTÁNPÓTLÁS

A feljutásért lép pályára szombaton U15-ös csapatunk

Az Újpest FC elleni rájátszás első mérkőzésén 4-1-es vereséget szenvedtünk a fővárosban, a visszavágón azonban még fordíthat U15-ös bajnokcsapatunk szombaton.

Az már hetekkel ezelőtt eldőlt, hogy az U15-ös együttesünk megnyerte a Regionális Nyugati bajnokságot és az is biztosnak tűnt, hogy a feljutásért majd az Újpest FC lesz az ellenfelünk, amely később igazolva a papírformát, megnyerte a Regionális Keleti bajnokságot.

A rájátszás első mérkőzését június 1-jén rendezték meg a fővárosban.

U15 Regionális Kiemelt Nyugat, 2023-2024, Rájátszás, Első mérkőzés

1 június szombat

Újpest FC

4-1

Szusza Ferenc Stadion Budapest

Fehérvár FC

Újpest FC

Fehérvár FC


A hazaiak a 10. percben már 2-0-ra vezettek és a szünetig még egyszer bevették a kapunkat, így háromgólos előnnyel mehettek a csapatok az öltözőbe. A második félidő elején ugyan sikerült szépítenünk Papp Zoltán Noel góljával, de a 60. percben beállították a lila-fehérek a 4-1-es végeredményt. Gál Péter játékosainak tehát háromgólos hátrányt kell ledolgozniuk hazai pályán a visszavágón.

U15 Regionális Kiemelt Nyugat, 2023-2024, Rájátszás, Visszavágó

8 június szombat

Fehérvár FC

2-1 (3 - 5)

Fehérvár FC Edzőközpont Székesfehérvár

Újpest FC

Fehérvár FC

Újpest FC


A találkozót június 8-án, szombaton délelőtt 10 órakor rendezik meg a Fehérvár FC edzőközpontjában a IV-es számú pályán. A belépés természetesen mindenki számára ingyenes lesz, aki teheti, jöjjön ki szurkolni a vidis fiataloknak.

Szerző: Wéninger Ákos

Fotó: fehervarfc.hu

További hírek