UTÁNPÓTLÁS

Nyertünk a visszavágón, de nem sikerült a feljutás U15-ös csapatunknak

Az U15-ös rájátszás visszavágóját 2-1-re megnyerte hazai pályán a Vidi, de a két meccs alapján az Újpest harcolta ki a feljutást.

U15 Regionális Kiemelt Nyugat, 2023-2024, Rájátszás, Visszavágó

8 június szombat

Fehérvár FC

2-1 (3 - 5)

Fehérvár FC Edzőközpont Székesfehérvár

Újpest FC

Fehérvár FC

Újpest FC


Gál Péter U15-ös bajnokcsapata a Regionális Keleti Csoport győztesével, az Újpest FC-vel játszott kétmeccses párharcot a feljutásért. Az első találkozót a lila-fehérek nyerték meg 4-1-re. A fővárosiak a visszavágón is hamar előnybe kerültek, de a mieink Nagy Zsigmond és Papp Zoltán Noel góljaival fordítani tudtak és a második meccset 2-1-re megnyertük. Összesítésben az Újpest 5-3-ra nyerte meg a párharcot, így végül ők jutottak fel.

+41 kép megtekintése

U16-os felkészülési mérkőzés: FTC - Fehérvár FC 4-5

U16-os csapatunk számára már korábban befejeződött a kiemelt bajnokság, azonban a nyári szünet előtt még játszottunk egy felkészülési meccset az FTC népligeti otthonában, ahol nagy csatában, 5-4-re nyerni tudtunk. Góljainkat Pákozdy Áron (3), Nagy Bence és Lakatos Kristóf szerezték.

Szombaton az U9-es és az U10-es korosztály számára szervezett nyolc-nyolc csapatos nemzetközi tornát klubunk. A megmérettetést U9-es együttesünk a második, U10-es csapatunk a hetedik helyen zárta.

+67 kép megtekintése

Múlt héten péntek délután a Fehérvár FC edzőközpontjában került sor érmes utánpótlás csapataink köszöntésére. Fiú U15-ös, valamint leány U19-es és U16-os csapatunk az első, fiú U17-es és leány U14-es együttesünk a harmadik helyen végzett a 2023/2024-es szezonban. Az érmeket Simek Péter utánpótlás-sportigazgató adta át a csapatoknak.

+27 kép megtekintése

Utánpótlás csapataink ezen a héten még edzenek, június 14-től pedig elkezdődik a július közepéig tartó nyári szünet. Valamennyi játékosunknak és edzőnknek jó pihenést kívánunk!

Szerző: Wéninger Ákos

Fotó: fehervarfc.hu

További hírek