Jegyinformációk a KKS Lech Poznan elleni Európa Liga rájátszás visszavágó mérkőzésére

Csapatunk 2015. augusztus 27-én, csütörtökön 19:00-kor fogadja a lengyel KKS Lech Poznan együttesét. Ismét egyedi kedvezményekkel várjuk hűséges szurkolóinkat!

Egyedi kedvezmények

50% kedvezményt adunk a 2015. augusztus 27-én (csütörtökön) 19 órakor megrendezésre kerülő Videoton FC - KKS Lech Poznan Európa Liga rájátszás visszavágó mérkőzésére szóló jegy árából, ha a vásárláskor felmutatja a BATE elleni BL-selejtező belépőjét.  Fontos, hogy a bemutatott jegynek és a vásárolt jegynek ugyanarra a névre kell szólnia! 

2015-ös tavaszi- vagy őszi bérlettel rendelkező szurkolóink pedig 20% kedvezménnyel vásárolhatják meg belépőjüket a találkozóra. Szurkolóinknak azt javasoljuk, hogy mindenképp elővételben vásárolják meg a belépőjüket, hogy elkerüljék a mérkőzés napi sorbanállást! A Sóstói Stadion kapui és a jegypénztárak a meccs előtt 2 órával azaz 17.00-kor nyitnak!

A fedett MOL-tribünre 1000 forintért, az I-J szektorokba pedig már 500 forintért juthatnak hozzá szurkolóink a kedvezményes belépőhöz, klubkártya kiváltása nélkül! Egy bérlethez egy jegyet tudunk kedvezményesen biztosítani. A jegy kizárólag a bérlettulajdonos nevére szólhat.

Ne feledje, hogy akár az új, őszi szezonbérletet, akár az EL rájátszás mérkőzés belépőjét szeretné megvásárolni, mindenképpen hozza magával a 2015-ös tavaszi- illetve őszi bérletét (és előbbi estén a BATE Boriszov elleni belépőjét), hiszen csak annak bemutatásával tudja érvényesíteni kedvezményét.

A sorban állás elkerülése érdekében javasolt elővételben, személyesen vagy online megvásárolni a belépőt. Csütörtökön este 18 és 19 között a Fehérvár Rádió is újra kilátogat Sóstóra, a szurkolók pedig üzenhetnek szeretteiknek és gazdára talál sok ajándék is!

A Gyereksarokban továbbra is számos érdekes programmal, és ingyenes arcfestővel és lufihajtógatóval várjuk a meccsre kilátogató gyerekeket, ahol ezúttal is a gyerekek kedvencével, Stoplival, a klub ifjúsági kabalájával lehet hangolódni a mérkőzésre.

Ahogy lenti táblázatunkban látszik, a MOL tribünre a 14 év alatti gyerekeknek kedvezményes árú jegyet szükséges vásárolni, a nem fedett szektorokba továbbra is 500 forintért válthatják meg belépőjüket. Az 500 forintos gyermekjegy online nem megvásárolható.

Az UEFA előírásainak megfelelően az EL-rájátszás idején a stadionon belül csak alkoholmentes sört lehet árusítani.

 

Jegyértékesítési helyszínek

- Sóstói Stadion (Csíkvári út 10.)  külső 2/A pénztár: a mérkőzés előtt két órával
- VidiShop (Piac tér 4.): 9:30-17:00 (ebédszünet:12:30-13-ig) ünnepi hosszú hétvégén zárva 20-23-ig
- Auchan: hétfő-szombat 06-22 óráig a vevőszolgálati pultnál 20-án és 23-án zárva lesz
- Fehérvári Ajándékbolt (Tourinform iroda mellett): Székesfehérvár, Városház tér, Hiemer-ház, július 1. - augusztus 31.: Hétfő: Zárva, Kedd - Péntek: 9.00 – 18.00, Szombat, Vasárnap: 10.00 – 18.00 Az ünnepi hosszú hétvégén 20-án zárva, 21,22-én 09-18-ig nyitva, 23-án zárva.

Online ide kattintva vásárolhatja meg belépőjét 10%-kal olcsóbban!

Online jegyet vásárlók figyelmét felhívjuk, hogy az online jegyet, amit pdf formátumban megkapnak NYOMTASSÁK KI, VÁGJÁK KI és úgy hozzák magukkal a beléptetéshez. Okostelefonon bemutatott online jegyet nem tudunk beléptetni és a pénztárakban nincs mód ezek kinyomtatására!

Klubunk csak névre szóló jegyet értékesít az EL-rájátszás hazai mérkőzésére. Ez azt jelenti, hogy a mérkőzésre belépő szurkolóknak a jegy megvásárlásakor meg kell adniuk nevüket, születési helyüket és születési idejüket.

Szurkolói buszok

Az útvonalak:

1. Köfém ltp- Zombori út- Budai út (Titeli)- Budai út,Fiskális út- Kisteleki út – Király sor,Géza út –Széna Tér- Várkörút- Széchenyi út/ Református ált. iskola - Tóvárosi lakónegyed  - Sóstói Stadion és vissza

2. Sajó utca - Sajó utca 102. – Rába_Bébic utca – Rába_Pityer utca - Száva utca - SZKG- Hosszútemető - Gellért utca- Piactér – Széchenyi út/ Református ált. iskola - Tóvárosi lakónegyed- Sóstói Stadion és vissza

Buszok indulása a Sóstói Stadionig 18:00-kor, vissza pedig körülbelül 21:00-kor. A buszok a Fehérvár Áruháznál nem állnak meg!

Szerző: Wéninger Ákos

Fotó: vidi.hu