NYEREMÉNYJÁTÉK

Nyerjen VidiShopos ajándékutalványt!

Két szerencsés vásárló 10 000 forint értékű, ajándékboltunkban beválható utalvánnyal gazdagodhat. 

A nyereményjátékon való részvételhez nem kell mást tenni, mint legalább 2 000 forint értékben vásárolni a szerdán 20 órakor kezdődő Vidi – Fradi mérkőzésen a Pancho Aréna 1C szektora előtti bejáratnál kialakított VidiShopban. Töltse ki a vásárlásához kapott regisztrációs lapot, neve, e-mail címe és telefonszáma megadásával, majd dobja be a helyszínen található Vidi-dobozba. Kihelyezett ajándékboltunk szerdán 18 órától 22 óráig tart nyitva.

Két szerencsés szurkolónk 10 000 forint értékű ajándékutalványt nyer, amelyet a Videoton FC – Paksi FC elleni meccsen, október 20-án vehet át, és 1 évig vásárolhat le a VidiShop Piac tér 4. szám alatti üzletében. A nyertesek nevét szeptember 26-án, hétfőn 10 órakor tesszük közzé a Videoton FC hivatalos Facebook oldalán.

Vásároljon akciós termékeink közül, és szurkoljon vidis színekben az ősz rangadóján!

Az utalvány csak ajándékra vagy ruházati termékekre váltható be, mérkőzésjegyre és szezonbérletre nem. A nyeremény összege készpénzre nem váltható át. Amennyiben a vásárlás értéke nem éri el az utalvány értékét, a különbözetet készpénzben áll módunkban visszaadni.

A játékszabályzat ide kattintva tölthető le.

Szerző: Papp Brigitta

Fotó: vidi.hu

További hírek