ELLENFÉL-LES

Egy Loki elleni siker után érkezik Felcsútra a tavalyi bajnok

A Fradi jelenleg egy ponttal előz meg bennünket a tabellán.

A Ferencváros úgy kezdte az idei bajnokságot, ahogy a tavalyit befejezte, hiszen az első három fordulóban 9 pontot gyűjtöttek és 10-3-as gólarányt produkáltak. A 4. fordulótól kisebb hullámvölgybe került az előző szezon bajnoka, a megszerezhető 18 pontból 8-at zsebeltek be, két vereség és két döntetlen mellett csak kétszer nyertek. (Tavaly 9 kör után 100 százalékos teljesítménnyel vezették a mezőnyt.)

9 meccs alatt 18 gólt rúgtak és 10-et kaptak, legeredményesebb játékosuk a 2015-2016-os idény gólkirálya, Böde Dániel, aki már idén is 6 találatnál jár (csak úgy, mint támadónk, Feczesin Róbert). Jelenleg a tabella második helyén áll az FTC, de mindössze 1 ponttal előzi meg a Vidit.

A zöldek a legutóbbi fordulóban a DVSC-t győzték le hazai pályán 3-1-re, akkor a következő játékosok jutottak lehetőséghez: Dibusz - Lovrencsics (Csernik), Böde, Nagy (Gyömbér), Hajnal (Cukic), Gera, Leandro, Djuricin, Nalepa, Dilaver, Ramirez.

A ma esti rangadón Thomas Doll vezetőedző biztos, hogy nem számíthat az - öt sárga lap miatt - eltiltott Cristian Ramirezre.

Szerző: Vidi.hu

Fotó: vidi.hu

További hírek