VIDISHOP

Ünnepi nyitvatartás!

December 22-ig minden hétköznap várja szurkolóinkat ajándéküzletünk a Sóstói Stadionban!

Közelegnek az ünnepek, ilyenkor mindenki azon gondolkodik, hogy milyen ajándékokkal tudná meglepni szeretteit. Tudjuk, hogy ilyenkor rengeteg a tennivaló, ezért a VidiShop azzal szeretné kicsit könnyebbé tenni az ajándékra vadászók dolgát, hogy december 11. és 22. között minden hétköznap nyitva tart, 10:00 és 17:30 között (ebédszünet: 13:00-13:30)!

Amennyiben így sincs lehetőséged ellátogatni személyesen az üzletbe, nem probléma, webshopunkból is tudsz rendelni! Foxpost automatán keresztül kért szállításnál a december 18. (éjfélig), a GLS házhozszállítás opció kiválasztása esetén a december 19. (szintén éjfélig) leadott megrendeléseknél tudjuk vállalni azt, hogy karácsonyig odaérnek a kívánt termékek.

A VidiShop 2023. december 23-tól 2024. január 14-ig zárva tart, a fent említett határidő után érkezett webes megrendelések január 15-e után kerülnek kiszállításra. Egyedi feliratozású mezek elkészítését abban az esetben tudjuk vállalni, amennyiben a megrendelés beérkezik december 15-e, éjfélig.

Szerző: fehervarfc.hu

Fotó: fehervarfc.hu

További hírek