STATISZTIKA

Számokban játékosaink DVSC elleni teljesítménye

Passzpontosságban Berki Marcell, a párharcok mutatójában Schön Szabolcs, a szerelések terén Christensen végzett az élen.

Vasárnapi, DVSC elleni 1-0-s győzelmünk után az Opta Stats adatait figyelembe véve néztük meg játékosaink egyéni mutatóit.

Csapatunkból Schön Szabolcsnak volt a legtöbb labdaérintése a Debrecen ellen (56), őt Tobias Christensen követi 54-gyel.

A legtöbb passzal Nikola Serafimov (35) és Csongvai Áron (34) próbálkozott, passzpontosság terén pedig Berki Marcell végzett az élen 100%-os mutatóval (11-ből 11 sikeres passz), Csongvai 88,2 %-al zárt.

Az xG, azaz a várható gólok mutatójában Christensen érte el a legmagasabb értéket (0,84). Christensennek volt a legtöbb lövése is, három próbálkozásából mindegyik eltalálta a kaput.

A párharcokban Schön Szabolcs 75%-os hatékonysággal lett az első, megelőzve Csongvait (66,7%). Fejpárbajait Nicolas Stefanelli, Schön és Csongvai is hibátlan mutatóval vívta meg.

A szerelések terén Christensen 100%-os, Schön 83,3%-os mutatóval zárt, a visszaszerzett labdáknál pedig hármas holtverseny alakult ki az élen, Christensen, Schön és Csongvai is 7-7 labdát szerzett vissza.

Szerző: Óházy Bálint

Fotó: fehervarfc.hu

További hírek