VIDISHOP

Piros-kék ajándékok a fa alá!

Készülj vidis ajándékokkal az ünnepekre!

Csapatunk a december 16-i Paks elleni hazai bajnoki mérkőzés után pihenőre tér, azonban a Sóstói Stadionban található VidiShopban ilyenkor indul be igazán az élet! A karácsonyi ünnepekre készülve ajándéküzletünk december 11. és 22. között minden hétköznap nyitva tart 10:00 és 17:30 között (ebédszünet: 13:00-13:30), és a megszokott gazdag kínálattal és minőségi piros-kék termékekkel várja minden szurkolónkat!

Az első csapat mezei, edzésfelszerelései is remek ajándékok lehetnek, de ha inkább utcán is hordható ruhadarabokban gondolkodsz, akkor bátran ajánljuk a Vidi Collection termékeit! A klasszikus szurkolói darabok sem mennek ki soha a divatból, természetesen sálakkal, zászlókkal, bögrékkel is készülünk az év végére.

Amennyiben a bővített nyitvatartás ellenére sincs lehetőséged ellátogatni személyesen az üzletbe, nem probléma, online webshopunkból is tudsz rendelni, de fontos információ, hogy a Foxpost automatán keresztül kért szállításnál a december 18. (éjfélig), a GLS házhozszállítás opció kiválasztása esetén a december 19. (szintén éjfélig) leadott megrendeléseknél tudjuk vállalni azt, hogy karácsonyig odaérnek a kívánt termékek. Ha pedig nem tudsz dönteni, az sem gond, ajándékutalványok is elérhetőek személyesen 3000, 5000 és 10000 forint értékben.

A VidiShop 2023. december 23-tól 2024. január 14-ig zárva tart, a fent említett határidő után érkezett webes megrendelések január 15-e után kerülnek kiszállításra. Őszi bérleteseinknek természetesen az ünnepi időszakban is jár a 10 %-os kedvezmény - ez más akcióval nem összevonható. Egyedi feliratozású mezek elkészítését abban az esetben tudjuk vállalni, amennyiben a megrendelés beérkezik december 15-ig.

Szerző: fehervarfc.hu

Fotó: fehervarfc.hu

További hírek