MENETREND

Korábban véget ér a bajnokság

Május 25. helyett május 18-án ér véget az OTP Bank Liga 2023/2024-es szezonja.

A sikeres Eb-felkészülést segítve módosította a jövő évi versenynaptárat az MLSZ elnöksége. Az OTP Bank Liga egy héttel korábban fejeződik be 2024 májusában - olvasható az MLSZ honlapján.

A Marco Rossi vezette magyar labdarúgó-válogatott június 15-én kezdi meg az Európa-bajnoki szereplését Németországban, a Svájc elleni összecsapással. A csapat felkészülési időszaka a bajnokságok zárását követően kezdődhet. Annak érdekében, hogy egy héttel több idő álljon a stáb és a játékosok rendelkezésére, az elnökség az OTP Bank Liga 2023-2024-es idényének zárását május 25-ről május 18-ra módosította. Ennek érdekében a február 7-re ütemezett tartaléknapon egy teljes forduló kerül lebonyolításra. A tavaszi nyitóforduló az eredeti menetrend szerint február 3-i hétvégén lesz megtartva.

Csapatunk a 33. fordulóban a DVTK együttesét fogadja majd a Sóstói Stadionban. Amennyiben az utolsó fordulót hozza előre a szövetség, a mérkőzésre várhatóan február 6-án, 7-én, vagy 8-án kerülhet sor. Amint pontos menetrendet küld az MLSZ, természetesen erről tájékoztatjuk majd szurkolóinkat.

Frissítés (2023. december 7.): Az MLSZ tájékoztatta a csapatokat az új tavaszi menetrendről, amelynek értelmében nem az utolsó fordulót hozták előre, hanem csúsztatták a programot a menetrendben olvasható sorrendben.

Szerző: fehervarfc.hu

Fotó: fehervarfc.hu

További hírek