TÉLI TORNA

Így szerepeltek a legfiatalabb Vidi-játékosok

Az U6 - U11-es korosztályú fiú csapataink szép eredményeket értek el a téli tornákon.

A korábbi évekhez hasonlóan idén télen is szinte minden hétvégén pályára léptek a legfiatalabb Vidi-játékosok különböző labdarúgó-tornákon és nagyon szép eredményeket értek el.

U6 korosztály

2024. január 27-én a Horváth Gábor Emléktornán a harmadik helyet szerezte meg a Vidi U6-os csapata. Fuksz Milán bekerült a torna álomcsapatába.

U7 korosztály

2024. január 28-án a Hortobágyi Ferenc Emléktornán a vidis fiatalok az ötödik helyen végeztek. Bóka-Nagy Máté bekerült a torna álomcsapatába.

2024. február 18-án Répcelakon a Sümeghy László emléktornán a második helyet szerezte meg U7-es csapatunk.

U8 korosztály

2024. január 28-án Monoron a New Year Cup győztese a Vidi lett. Mészáros Zétényt választották a torna legjobb játékosának és a torna legjobb kapusát is a Vidi adta Leitmann Áron személyében.

2024. február 3-án az Ispaics Tibor Emléktornán második helyezett lett a Vidi. Károly Dávidot beválasztották a torna álomcsapatába.

2024. február 18-án a Főnix-Kupán szintén második helyen végzett U8-as csapatunk. Pacher Kristóf és Rácz Bence is bekerült a torna válogatottjába.

U9 korosztály

2024. január 21-én Törökbálinton a Nextgen-Cup harmadik helyét szerezte meg a Vidi. A torna legjobb játékosa a vidis Kerekes Kornél lett.

2024. január 27-én a monori New Year Kupán szintén a harmadik helyen végzett a Vidi. A torna gólkirálya Enyedi Zente lett.

2024. február 10-én a Szalmássy Tamás Emléktornán második lett a Vidi. Sasvári Árpád és Oláh Miklós is bekerült a torna válogatottjába.

2024. február 18-án megnyerte csapatunk a Főnix-Kupát és négy játékosunk is bekerült a torna álomcsapatába: Sasvári Árpád, Balogh Dominik, Kerekes Kornél és Szűcs Zénó.

U10 korosztály

2024. január 21-én az UTE Winter Cup (nemzetközi torna) második helyén végzett a Vidi. A torna válogatottjába bekerült Toldi Zsombor.

2024. február 4-én a Wollek Tibor Emléktorna győztese lett a Vidi. Vörös Bálint és Rafael Marcsello is bekerült a torna álomcsapatába.

U11 korosztály

2024. január 28-án az UTE Winter Cup (nemzetközi torna) harmadik helyén végzett a Vidi. Osztotics Bence bekerült a torna válogatottjába.

2024. február 12-én harmadik hely a Májer Lajos Emléktornán. Toldi Zsombor és Hegedűs Vince is bekerült a torna álomcsapatába.

"A saját emléktornáinkon többek között az MTK, a Vasas, az FTC, a Bp. Honvéd, az ETO FC Győr, a ZTE és az Illés Akadémia ellen vettük fel a küzdelmet. Méltán lehetünk büszkék, mert olyan minőséget képviseltünk az alapelveink betartása mellett, amivel szinte minden ellenfelünk fölé tudtunk nőni. Ez meglátszik az eredményességen is, bár ez számunkra sokadrangú dolog" - nyilatkozta honlapunknak a Vidi utánpótlás szekcióvezetője, Palánki Csaba.

Szerző: Wéninger Ákos

Fotó: fehervarfc.hu

További hírek