ZTE - VIDI

Szurkolói információk szombatra

Elővételben csak online tudtok jegyet vásárolni az év első Vidi-bajnokijára.

Csapatunk február 3-án, szombaton 12:30-kor a ZTE otthonában lép pályára az idei év első bajnoki mérkőzésén.

Jegyvásárlás

A jegyek elővételben 2600 forintba kerülnek (online a mérkőzés napján is), míg a meccs napján a helyszínen is 3000 forintért tudjátok megvenni a belépőtöket.

A zalaegerszegi stadion jegypénztárai 2 órával a kezdés előtt, 10:30-kor nyitnak ki. A beléptetést a találkozó kezdete előtt 1 órával kezdik meg. A helyszínen csak bankkártyával tudtok fizetni!

Személyesen ezúttal nem tudtok belépőt vásárolni elővételben, erre csak online van lehetőségetek, mégpedig erre a linkre kattintva. A jegyvásárláshoz klubkártya nem szükséges, de a személyes adataitokat (név, születési hely, születési idő) meg kell adnotok.

A stadionon belül büfé üzemel majd, ahol szintén csak bankkártyával lehet fizetni. A RePoharat is bankkártyával tudjátok kifizetni, majd visszaváltáskor egy tokent kaptok, amelyet a meccs lefújása után a zsetonbeváltó-ponton tudtok majd készpénzre váltani - tájékoztattak minket a hazaiak.

Megközelítés

Személygépjárművel érkező szurkolóink a vendégszektor melletti térköves parkolót a Stadion utca felől tudják megközelíteni.


Szerző: Wéninger Ákos

Fotó: fehervarfc.hu

További hírek