Vidi UP: Az U12 a hét csapata

Kétgólos hátrányból fordítottak a fiatalok a Mosonmagyaróvár ellen.

Minden héten megválasztásra kerül a hét utánpótlás-csapata. A múlt hétvégi teljesítményük alapján ezúttal az U12-esek érdemelték ki ezt a címet. 

A fiatalok hazai pályán a Credobus Mosonmagyaróvár csapatát fogadták vasárnap. Az első félórában a vendégek domináltak, a 28. percben már 2-0 volt az előnyük. Ezt követően csapatunk összeszedte magát, először Farkas Milán góljának köszönhetően szépített együttesünk (1-2), majd Gulyás Hunor révén egyenlíteni is tudtak a vidis fiúk (2-2). Egy perccel később Gulyás ismét eredményes tudott lenni, ezzel átvette a vezetést csapatunk (3-2). A 4-2-es végeredményt végül Gáspár Gergő állította be. 

A fiatalok vezetőedzője, Horváth Zoltán így nyilakozott honlapunknak: „Nem úgy kezdtük a mérkőzést, ahogy kellett volna, de az első 30 percet követően teljesen megváltozott a játék képe, mi birtokoltuk többet a labdát, nagyon szép gólokat szereztünk. Gáspár Gergő ballal, Gulyás Hunor pedig egy szép átvételt követően szerzett találatot. Azért vagyok nagyon büszke a srácokra, mert az első félóra után mentálisan fel tudtak állni, és megnyertük a meccset.”

„Az U12-es csapatban több olyan játékos is van, akik fiatalabbak a korosztálynál, ők is remek teljesítmény nyújtottak. Összességében jó mérkőzést játszottak a fiúk, megérdemelten nyertek.” - mondta Kenyeres Imre, utánpótlás-sportigazgató. 

U12-es csapatunkra ebben a szezonban még három bajnoki találkozó vár, a következő fordulóban Veszprémben lépnek pályára.

Szerző: Hermann Dorottya

Fotó: molfehervarfc.hu

További hírek