Vásárolja meg időben belépőjét a szuperrangadóra

Ne feledjék, a héten csak szerda délutánig tudnak a megszokott helyeken jegyeket vásárolni, utána csak online és a helyszínen lesz lehetőségük.

A vasárnapi Vidi-Debrecen Szuperrangadó jegyei iránt a szokásosnál sokkal nagyobb érdeklődés mutatkozik, ezért kérjük kedves szurkolóinkat, hogy elővételben vásárolják meg belépőiket!

Ne feledjék, hogy a március 15-ei ünnepségek miatt a megszokott értékesítési helyek csak szerda délutánig tartanak nyitva!

Felhívjuk a figyelmüket, hogy van még lehetőség bérletvásárlásra is, illetve speciális ajánlatunkban most bérletet válthatnak kizárólag a 4 hazai rangadóra is. (Információk a Rangadóbérletről)

A négynapos ünnep alatt lehetőségük van viszont online jegyvásárlásra, és természetesen a mérkőzés előtt a Sóstói Stadionban is megvehetik a belépőket.

Várhatóan sok nézője lesz a két legutóbbi bajnok mérkőzésének, így a beléptető kapuknál is sorok alakulhatnak ki, a várakozás elkerülése érdekében célszerű a stadionhoz érkezni időben, legalább egy órával a mérkőzés előtt!

Ezúton is kérjük szurkolóinkat, hogy a DVSC elleni bajnokin - ahogy eddig is, és a jövőben az összes többi hazai mérkőzésünkön is - mindenki azt a helyet foglalja el, ahova a bérlete, vagy jegye szól. Megértésüket köszönjük!

Szerző: Acsai N. Ferenc

További hírek