SZURKOLÓI

Vásárold meg jegyed a Diósgyőr elleni mérkőzésre!

Már elindult a jegyértékesítés! Belépőt online, a VidiShopban, a Fehérvári Jegyirodában és a Petőfi Kultúrtanszéken is lehet váltani. Személyes adatok megadása nem kötelező!

Március 14-én a megszokottnál valamivel később, 19:30-kor lépünk pályára a MOL Aréna Sóstóban a Diósgyőri VTK együttese ellen.

Ahogy arról korábbi cikkünkben már beszámoltunk, a november 23-i, PAFC elleni mérkőzéstől kezdődően sem online, sem személyes vásárlás esetén nem szükséges személyes adatok megadása!

Kérjük, hogy a kedvezményes jegyre jogosító okmányotokat tartsátok magatoknál!

Jegyárak

A B-szektorok, valamint a D4, D5, D6 szektorok a jegyfogyás függvényében kerülnek megnyitásra.

A kedvező árú Fresh Corner Lounge jeggyel nem mindennapi futball-élményhez is juthatnak vendégeink, hiszen a stadion fedett főlelátójának legjobb részéről élvezhetik a mérkőzést. A részletekért kattintsatok ide!

14 év alatti gyermekek számára elővételben a jegyértékesítési pontokon a D1, D2, D3, illetve RBD szektorokba 0 forintos belépők válthatók, mérkőzésnapon a helyszínen a jegyek 1000 forintba kerülnek. 14 év alattiak számára online nem lehetséges a 0 forintos jegyvásárlás. A Fresh Corner Lounge-on kívül egyéb szektorokba kedvezményes árú jegyeket vásárolhattok.

Mozgáskorlátozott szurkolóink számára minden mérkőzésre ingyenes a belépés, de 0 forintos jegyet nekik is váltaniuk kell, míg kísérőik kedvezményes árú jegyet válthatnak.

Felhívjuk tisztelt szurkolóink figyelmét arra, hogy az RBD szektorban többek között a csapatot buzdító ultracsoport foglal helyet, akik állva szurkolnak és különböző szurkolói kellékeket használnak mérkőzés közben (zászlók, drapériák), így a jegy-, illetve bérletvásárlásnál ezt kérjük vegyétek figyelembe.

A vendégjegyek ára online elővételben, valamint meccsnapon a helyszínen is megegyezik a 4-es kategóriás hazai jegyárainkkal. 14 éven aluliak számára elővételben 0 forintos, a helyszínen 1000 forintos jegyek válthatók.

Jegyértékesítési pontok és nyitvatartási idők

Helyszín Cím Nyitvatartás
VidiShop 8000 Székesfehérvár,
Csíkvári út 10.
munkanapokon: 10:00-17:30
ebédszünet: 13:00-13:30

Fehérvári Jegyiroda

8000 Székesfehérvár,
Oskola u. 2-4. (Hiemer-ház)

Hétköznap 9:00-18:00,
szombaton
9:00-13:00

Petőfi Kultúrtanszék 8000 Székesfehérvár,
Arany János u. 22.
Hétköznap és szombaton:
12:00-20:00
Internet a Diósgyőr elleni mérkőzésre az online jegyvásárláshoz kattintson ide:
meccsjegy.mlsz.hu

Javasoljuk, hogy jegyeteket lehetőség szerint online váltsátok meg, így kényelmesen, bármikor hozzájuthattok a belépőhöz! Az online megvásárolt jegyeket nem szükséges kinyomtatni, telefonról is leolvasható!

Székesfehérváron 9 helyen, országosan több mint 300 TEX partnerirodában kaphatók a Vidi-jegyek (a teljes listát ide kattintva olvashatja).

Az ügyfélszolgálat munkanapokon 9 és 17 óra között, szombaton 10 és 15 óra között fogadja szurkolóink kérdéseit a következő telefonszámon: +36 30 5080999,
illetve e-mailben az mlsz@tex.hu címen.

Minden Vidi-szurkolót várunk március 14-én is a MOL Aréna Sóstóban!

 

Szerző: Guber Péter

Fotó: molfehervarfc.hu

További hírek