STATISZTIKA

InStat – Pátkai Máté a 25. forduló válogatottjában

Ezúttal válogatott középpályásunk szerepel a legjobb tizenegyben.

A DVTK elleni 1-1-et követően is találtunk néhány érdekes adatot az InStat statisztikai elemzőcég által küldött összeállításban játékosaink és a csapat teljesítményével kapcsolatban. Említésre érdemes, hogy a fordulóban a második legtöbb sikeres passz (545) és a második legtöbb kulcspassz (12) is a Vidi neve mellett állt a listákon, a forduló legaktívabb játékosa pedig Lyes Houri volt, akinek 167 megmozdulásából (passzok, párharcok, labdaszerzések, stb.) 135 sikeres volt szombaton.

A forduló álomcsapatában ezúttal válogatott középpályásunk, Pátkai Máté kapott helyet, Visar Musliu és Nego Loic pedig alig maradt ki a „keretből” - észak-macedón középhátvédünk a negyedik, francia-magyar jobbhátvédünk a második helyen végzett a posztján.

A 25. forduló legjobb csapata (5-3-2-es felállásban):

Szappanos Péter, Mezőkövesd (334-es érték) – Osváth Attila, Paks (302), Miha Blazic, FTC (308), Dusan Brkovic, DVTK (293), Rubus Tamás, Kisvárda (290), Marcel Heister, FTC (341) – Sigér Dávid, FTC (328), Pátkai Máté, MOL Fehérvár FC (290), Lucas, Kisvárda (302) – Stavros Tsoukalas, Kisvárda (338), Stieber Zoltán, ZTE (337)

A Paksi FC elleni, hétvégi bajnoki már elmarad, hiszen az MLSZ felfüggesztette a bajnokságot a koronavírus okozta járvány terjedése miatt. Bízunk benne, hogy minél hamarabb jelentkezhetünk újabb InStat-összeállítással, addig is kérjük szurkolóinkat, hogy vigyázzanak magukra és amennyiben lehetőségük van, maradjanak otthon ebben a nehéz időszakban!

Szerző: molfehervarfc.hu

Fotó: molfehervarfc.hu

További hírek