Joan Carrillo: "Tíz emberrel is győzelemre játszottunk"

A két vezetőedző értékelte a MOL Fehérvár FC - DVTK bajnokit.

Joan Carrillo:

"Egyenlő létszámban úgy vélem, több helyzetünk volt, adódott két-három igen nagy lehetőségünk is, azonban a befejezéseknél hiányzott a precizitás. A kiállítás után értelemszerűen nehezebb dolgunk volt, de ekkor is jó mentalitással mentünk tovább, továbbra is győzelemre játszottunk, a DVTK pedig jobbára a védekezéssel foglalkozott és a gyors ellentámadásokban bízott. Az utolsó percben hibáztunk, egy rögzített szituáció után pedig egyenlíteni tudott ellenfelünk, azonban nem szabad ezt az egy percet, egy momentumot kiragadni, a találkozó egészét kell majd kielemeznünk.”

Vezetőedzőnket Funsho Bamgboye kiállításáról is kérdezték.

"Nem különösebben szeretném kommentálni a kiállítást, nem néztem még vissza a felvételt. Ha a bíró úgy látta, hogy ez második sárga lap volt, nekem nem probléma, ez van. Nyilván utána nehezebb dolgunk volt a pályán, mint addig.”

Feczkó Tamás (dvtk.eu):

"Nem úgy készültünk, hogy ennyit fogunk védekezni, de a Vidi ránk erőltette az akaratát, jelenleg ők az erősebb csapat. Ez a tavasz eddig arról szólt, hogy hány gólt szerzünk, és eddig mi lőttük az élvonalban a legtöbb gólt, de ma a csapat megmutatta a másik arcát, hogy nagyon fegyelmezetten tud védekezni is. Volt, amikor a gólvonalról rúgtuk ki a labdát, volt, amikor Danilović védett nagyot, de ma is igazi csapat voltunk. Igaz, nem voltak itt a szurkolóink, de éreztük azt, hogy országszerte több mint tízezren nekünk szurkolnak. Pontot, pontokat akartunk szerezni, és az utolsó húsz percben benne is lett volna, ha okosabban használjuk ki a létszámelőnyt. Akkor kicsit kapkodtunk, fölöslegesen siettettük a játékot, a támadó harmadban nem annyit birtokoltuk a labdát, mint kellett volna. Aki a MOL Aréna Sóstóból el tud vinni egy pontot, az nem lehet boldogtalan, főleg úgy, ha közvetlenül a lefújás előtt szerzi a gólt. Ez is azt bizonyítja, hogy mentálisan mennyire rendben van a társaság, még a 88. percben kapott gól után is van erőnk egyenlíteni. Nálam Branislav Danilović volt a mérkőzés embere, mert több olyan bravúrt mutatott be, amire az utóbbi időszakban nem volt példa, nem is kellett. Mindig mindenki hozzá tud tenni a játékhoz, és vannak extra teljesítmények, ma Dani tartott a mérkőzésben minket, különösen az első félidőben, amikor nem úgy ment a játék, ahogy szerettük volna.”

Szerző: molfehervarfc.hu

Fotó: molfehervarfc.hu

További hírek