Vasárnap mindenki a stadionba!

A szezon legfontosabb mérkőzésén minden szurkolóra szüksége lesz a csapatnak!

Utazási infó
Vasárnap 16 órakor fogadjuk a még veretlen DVSC csapatát a Sóstói Stadionban. A találkozóra ezúttal is ingyenes szurkolói buszokkal utazhatnak drukkereink a városon belül. A két busz 15 órakor indul a Sóstói Stadion irányába, a mérkőzés után 18 órakor pedig vissza.

A buszok az alábbi útvonalakon közlekednek:

1. Köfém ltp- Zombori út- Budai út (Titeli)- Budai út,Fiskális út- Kisteleki út – Király sor,Géza út –Széna Tér- Fehérvár Áruház- Várkörút- Széchenyi út  - Sóstói Stadion és vissza

2. Sajó utca - Sajó utca 102. – Rába_Bébic utca – Rába_Pityer utca - Száva utca - SZKG- Hosszútemető - Gellért utca- Piactér – Széchenyi út - Sóstói Stadion és vissza

A buszok elején a "Videoton FC szurkolói különjárat" felirat olvasható majd.


Bérlet infó Azok a szurkolóink, akik tavasszal szeretnének csatlakozni a bérletesek népes táborába, de eddig nem volt alkalmuk megvenni a szezonjegyet, még ezen a héten is megvásárolhatják Székesfehérváron öt helyszínen.

A bérletvásárlással kapcsolatban minden fontos információt elolvashat itt.

Rangadóbérlet
Sok olyan szurkolónk van, akik csak a rangadókra látogatnak ki a Sóstói Stadionba. Hogy nekik is még vonzóbbá tegyük a mérkőzések megtekintését, létrehoztuk a rangadóbérletet, amely 20%-kal olcsóbb belépést jelent a kiemelt mérkőzésekre, ahhoz képest, mintha a jegyeket külön-külön az egyes meccsekre vásárolnák meg. Érdemes sietni a vásárlással, mert a gyűjtői értékkel is rendelkező kártyák limitált példányszámban kaphatók a VidiShopban és a Sóstói Stadion főpénztárában.

Ha többet szeretne megtudni a Rangadóbérletről, kattintson ide.


Jegyinfó
Ha nem szeretne bérletet venni, de vasárnap kijönne a DVSC elleni Szuperrangadóra, akkor vásárolja meg belépőjét elővételben! Itt hívnánk fel szurkolóink figyelmét, hogy az ünnep miatt, csak kedden és szerdán tudják a VidiShopban megvásárolni elővételben a belépőjüket. Az Auchanban - március 15. kivételével - minden nap lehet jegyet vásárolni.
Amennyiben az online-vásárlás mellett dönt, minden jegy árából 20%-ot elengedünk, beleértve természetesen a vendégjegyeket is.

Szerző: Wéninger Ákos

További hírek