Bombaerős Vidi vs. veretlen Loki

A Sport TV két műsorvezetőnője egyetértett abban, hogy a bajnokság a Vidi és a DVSC között dől majd el, a végeredményről viszont mást gondolnak.

, a Sport TV munkatársa szerint 2-2 lesz a vasárnapi derbi végeredménye, a leendő bajnok megtippelésére azonban nem vállalkozott. "A Videoton FC kirobbanó formában van, ezt mindenki láthatja. Bárkivel beszélek és szóbakerül a bajnokság, a Debrecen riválisának egyértelműen nem a Győrt, hanem a Vidit tartják, és csak arról megy a vita, hogy a hétvégi Vidi-Debrecenen ki kerekedik felül. Szerintem hatalmas harcban döntetlen lesz a meccs vége, hiszen nagyon nagy a nyomás a veretlen Debrecenen, de küzdésből mindig jól vizsgáznak a hajdúságiak. Azt tippelem, hogy 2-2 lesz a végeredmény. A bajnokság kimenetelét szerintem még korai lenne megtippelni. Az biztos, hogy jó nagy adag szerencsére is szüksége lesz annak a csapatnak, aki elakarja venni a Debrecentől a vezető helyet, most még azt mondom, hogy ez nem is fog sikerülni egy együttesnek sem, de a hétvégén nagyot léphet előre a Vidi" - mondta a Vidi.hu-nak Lipcsei Betta.

, szintén a Sport TV munkatársa szerint hazai siker várható, méghozzá 2-0 arányban. „Nem gyengült a Debrecen, hiszen ugyanaz a keret, mint ősszel, sőt egy-két játékos még érkezett is, de valahogy nehézkesnek érzem a játékukat. Persze nyilván nem véletlen, hogy nem veszítettek még ebben a bajnokságban mérkőzést, úgyhogy lehet, hogy egy ekkora rangadóra felszívják magukat, és megmutatják a valós arcukat. A Vidi viszont nagyon erősnek tűnik, és az amit Sousa ígért, hogy sok munkával és idővel be fogják bizonyítani, hogy ez a helyes út, most már látszik. A keret minden tagja minőségi futballista, nagyon erős a kispad is, igazából két ugyanolyan szintű csapatot ki tudnának állítani. Szép lassan azokat is meggyőzi Paulo Sousa, akik eddig nem hittek benne. Fiatal magyar focistákat is igazol a klub és a Puskás Akadémiáról is kerülnek fel játékosok, akik kezdenek meghatározók lenni, gondoljunk csak Szolnoki Rolandra vagy Gyurcsó Ádámra. A végén nagyon nagy harcot várok a bajnoki címért a két csapat között, a Győr szerintem hamarabb kiesik ebből a versenyfutásból, és helycsere lesz a második, harmadik helyen. Nem szeretném megbántani a Debrecen csapatát, de most 2-0-ás Vidi sikert tippelek” – nyilatkozta honlapunknak a műsorvezető.

Fotó:viharsarok.ma, origo.hu

Szerző: Acsai N. Ferenc