HETI BEHARANGOZÓ

Vasárnap jön a Fradi, kedden Ajkára látogatunk

A fővárosi zöld-fehérekkel a bajnokságban, a Veszprém megyeiekkel a Ligakupában találkozunk. Kedden a válogatott is pályára lép. A Vidi II a SZEOL-t fogadja vasárnap.

Ligakupa E csoport - 6. játéknap
2014. november 18., kedd, 13.00: FC Ajka - Videoton FC

A Ligakupa csoportküzdelmeinek utolsó állomása következik, csapatunk Ajkára látogat, és amennyiben legalább 1 pontot szerez, biztos, hogy továbbjut az egyenes kieséses szakaszba. A zöld-fehérek ellen hazai pályán 4-0-ra győztünk szeptember elején.

Válogatott felkészülési mérkőzés
2014. november 18., kedd, 20.30: Magyarország - Oroszország

A magyar válogatott pénteken 1-0-ra győzött Finnország ellen Eb-selejtezőn. A kezdőben kapott helyet Juhász Roland, csereként pedig pályára lépett Nikolics Nemanja is. Idei utolsó mérkőzését Oroszország ellen vívja a nemzeti csapat, a keretben továbbra is 5 Vidi-játékos van, az említetteken kívül Gyurcsó Ádám, Kovács István és Simon Ádám várja, hogy lehetőséget kapjon Dárdai Páltól.

OTP Bank Liga 15. forduló
2014. november 23., vasárnap, 16.30: Videoton FC - FTC

Az ősz meccse következik a bajnokságban, a Ferencváros látogat Sóstóra vasárnap. Ez lesz a Vidi utolsó bajnokija ebben a naptári évben hazai pályán, és egyben az őszi szezon utolsó találkozója is (de a tavaszról előrehozott 2 körre még idén sor kerül, mindkétszer idegenben játszunk). A Fradi jelenleg hatodik a tabellán, a két együttes között 13 pont van.

NB III. Közép csoport - 15. forduló
2014. november 23., vasárnap, 12.00: Videoton FC II - SZEOL SC

A Vidi II remek sorozatot produkál az elmúlt hetekben, legutóbbi 4 bajnokijukon 10 pontot gyűjtöttek. A fiatalok hétvégi áldozata a Baja volt, Havasi mesterhármasával és Géresi találatával 4-0-ra győztek idegenben, ezzel tizenkettedikek a tabellán. Vasárnap a kilencedik SZEOL-t fogadják Sóstón.

Szerző: Acsai N. Ferenc

Fotó: vidi.hu

További hírek