KTE - VIDI

Szurkolói információk Kecskemétre

A találkozóra elővételben online és a VidiShopban is tudtok belépőt vásárolni.

Csapatunk 2024. március 16-án, 17:45-kor a Kecskeméti TE vendégeként lép pályára.

A kecskeméti Széktói Stadion pénztára és a stadion kapui is a találkozó napján másfél órával a kezdés előtt, 16:15-kor nyitnak ki. Klubkártyára és személyes adatok megadására nincs szükség, viszont aki kedvezményes jegyet vásárol, attól kérhetnek fényképes igazolványt a beléptetésnél, amivel igazolja, hogy jogosult igénybe venni a kedvezményt.

A jegyárak egységesek elővételben online, a Vidishopban és a helyszínen is. Online vásárlás esetén 399 Ft kezelési költséggel kell számolni. A VidiShop nyitvatartási ideje: hétfőn és szerdán 10:00-től 17:30-ig (ebédszünet 13:00 - 13:30), március 15-én pénteken pedig zárva tart klubunk ajándéküzlete.

Jegyárak
Normál: 2000 forint
Kedvezményes (18 év alatt, 65 év felett): 1500 forint
Gyermekjegy (6 év alatt): Ingyenes, azonban regisztrációs jegyet kell váltani, amelyre online nincs lehetőség, csak a helyszínen a pénztárban, valamint a VidiShopban.

A Széktói Stadionban büfé üzemelni fog, a stadion teljes területén és a pénztárban is csak készpénzzel lehet vásárolni. A vendégszektorba a 3-as kapun keresztül vezet az út.

Parkolni a Csabay Géza körút felől érkezve, a Kecskeméti Fürdővel szemben található parkolóban tudtok, ami közvetlenül a vendégszektor mellett található.

Szerző: Wéninger Ákos

Fotó: fehervarfc.hu

További hírek