MAGYAR KUPA

Szurkolói információk a Makó elleni Magyar Kupa-mérkőzésre

A szerdai találkozóra a jegyek 500 forintba kerülnek, jegyvásárlásra kizárólag a helyszínen, a mérkőzés előtt lesz lehetőség. 14 év alattiak számára a belépés ingyenes. A jegypénztár a találkozó előtt két órával nyit.

A Magyar Kupa 7. fordulójában csapatunk október 26-án, szerdán 13.30-kor a csongrádi Megye I-es Makó otthonában lép pályára.

Jegyinformációk

A vendéglátó klub tájékoztatása alapján a belépőjegyek egységesen 500 forintba kerülnek, és a pálya körül zajló felújítási munkálatok miatt, csak állójegy megvásárlására van lehetőség. 14 év alattiak számára a belépés ingyenes. A belépők megváltására csak a helyszínen, a Csanádi utca felőli kapunál létesített mozgó pénztárnál lesz lehetőség; pénztárnyitás két órával a mérkőzés előtt lesz.

Tájékoztatjuk kedves szurkolóinkat, hogy a létesítményben nincs külön vendégszektor kialakítva, de biztonságuk érdekében, elkülönített helyen bíztathatják majd csapatunkat. 

A belépők megvásárlásához sem klubkártya sem pedig személyazonosításra alkalmas okmány felmutatására nincsen szükség. Felhívjuk kedves szurkolóink figyelmét, hogy belépéskor ruházat és csomagátvizsgálás lesz. 

Utazási és parkolási információk

A Makó elleni Magyar Kupa-találkozóra szurkolói busz nem indul. Tájékoztatjuk gépjárművel érkező szurkolóinkat, hogy parkolni a pálya mellett a Csanádi utcában és a környező utcákban tudnak.


A térkép megnyitásához kattintson a képre! 

 

Szerző: Papp Brigitta

Fotó: vidi.hu

További hírek