SZURKOLÓI

Szurkolói infók a DVTK elleni bajnokira

Érdemes elővételben megvásárolni a belépőt, hiszen így nem csak pénzt, de időt is megtakaríthat, és elkerülheti az esetleges sorban állást a stadion jegypénztárainál a meccs napján!

Az OTP Bank Liga 2015-16-os szezonjának harmadik fordulójában a DVTK vendégeként lépünk pályára szombaton, 18.00-tól. A hazaiak egy győzelem (2-1 a Vasas ellen) és egy vereség (1-3 az FTC ellen) után fogadnak bennünket. Mi két 1-0-s vereséggel kezdtük a bajnokságot (a Honvéd és a Haladás ellen), Diósgyőrben próbálunk javítani.

Jegyinformációk

A mérkőzésre a fehérvári szurkolók elővételben online, a TEX partnereknél (Budapesten két helyen), illetve a meccs napján a helyszínen is vásárolhatnak jegyeket. Érdemes elővételben az interneten vagy a TEX partnereknél megvásárolni a belépőket, hiszen így szurkolóink 1400 forintért, míg a mérkőzés napján, a helyszínen 1600 forintért juthatnak hozzá a vendégjegyekhez. A két budapesti helyszínt leszámítva minden elővételes vásárláshoz szükség lesz klubkártyára!

Kérjük a szurkolókat, hogy a helyszíni jegyvásárláshoz vigyenek magukkal személyazonosításra alkalmas dokumentumot (személyi igazolvány, útlevél, stb.). Kérjük továbbá, hogy a jegyvásárláskor a jegyen ellenőrizzék adataik helyességét. A 2011. évi. CIV. törvény 16.§ (Stv. 72. §), 2) ,c) szerint ugyanis a beléptetéskor a rendező a belépőjegy személyazonosságát jogosult ellenőrizni. Klubkártya nem kötelező a vásárláshoz, de amennyiben valaki rendelkezik vele, meggyorsíthatja személyes jegyvásárlásának folyamatát is!

Jegyvásárlás székesfehérváron - csak klubkártyával
 
AUTOCLUB TRAVEL Székesfehérvár, József Attila u. 2/a (H-Sze: 8-16, Cs: 8-16:30, P:8-15:30)
FEJÉR MEGYEI HÍRLAP ÜGYFÉLSZOLGÁLAT Székesfehérvár, Fő u 17 (H-Cs: 8-17, P: 8-16)
IBUSZ UTAZÁSI IRODA Székesfehérvár, Táncsics M. u. 5. (H-P: 9-17, Szo: 8-12)
MEDIA MARKT (CD-DVD osztály) Székesfehérvár, Palotai u. 6. (H-Szo: 9-20)
WONDERLAND TRAVEL Székesfehérvár, Távirda u. 5. (H-P: 9-18)


Budapesten a következő helyeken tudnak jegyet vásárolni klubkártya felmutatása nélkül elővételben:

-TEX Bálna (1093 Budapest, Fővám tér 11-12.) Nyitva tartás: H-P: 10.00-18.00, Szo: 11.00-15.00 (Ebédszünet: 12.30-13.00 között)

-TEX Syma - SYMA Jegypénztár (1146 Budapest XIV., Dózsa György út 1.) Nyitva tartás: H-P: 09.00-17.00 (Ebédszünet: 13.00-13.30 között)

A mérkőzés napján Budapesten csak a Bálnában lehet belépőt vásárolni!
 

Online ide kattintva vásárolhatja meg belépőjét!


Utazási infók

A szombati találkozóra klubunk nem indít szurkolói buszokat. 

 

Tájékoztató vendégszurkolók részére

Felhívjuk mindenkinek a figyelmét, hogy a beléptető rendszer alkalmazása, illetve a szigorú csomag-és ruházatátvizsgálás miatt, a beléptetés esetlegesen lassabban fog történni. Ezért kérjük a szurkolókat, időben induljanak el a mérkőzésre. Aki nem érkezik időben, annak a szervezők és a rendezők nem tudják garantálni a bejutást a mérkőzés kezdetéig. 

A beléptetéskor a biztonsági személyzet különös gondot fog fordítani a pirotechnikai eszközök vizsgálatára. Felhívjuk a szurkolók figyelmét a jegyeken szereplő adatok ellenőrzésére, ugyanis a biztonsági személyzet és a rendőrség különös figyelmet fog fordítani fiktív adatok kiszűrésére.

A stadionban a kapunyitás szombaton 16.30 órakor fog történni, tehát ettől az időponttól érkezhetnek a szurkolók!

A közúton érkező szurkolók figyelmébe:

Kérjük, hogy az M30-as autópálya Miskolc-Dél lehajtójánál (Budapest felől az első lehajtó) hajtsanak le a gépjárművel érkező szurkolók. A lehajtón egyenesen haladva, a felüljárón átérve, a volt Toyota autószalon előtti útszakaszon találják a rendőrség által felállított gyűjtőpontot, ahonnan 16 óra 30 perctől lesz folyamatos, szervezett rendőri kísérés a stadionig, illetve mérkőzés után vissza az autópályáig.

A 3-as számú főúton Budapest felől érkezők a Miskolc táblát követően szintén gyűjtőponttal találkoznak, innen is szervezett kísérést indít a rendőrség.

                                                                                                        Miskolci Rendőrkapitányság

Szerző: Acsai N. Ferenc

Fotó: vidi.hu

További hírek