SZURKOLÓI

Szurkolói infók az MTK elleni ezüstrangadóra

A Pancho Aréna kapui és a jegypénztárak 16 órakor nyitnak szombaton. Bérlettel nem rendelkező szurkolóinknak javasoljuk, hogy vásárolják meg elővételben belépőiket, lehetőleg ne induljanak el jegy nélkül.

Az OTP Bank Liga 32. fordulójában az MTK Budapest csapatát fogadjuk a Pancho Arénában április 23-án, szombaton 18 órától. A kék-fehérekkel utoljára az őszi szezonban, a bajnokság 17. fordulójában ugyancsak Felcsúton találkoztunk, és 1-0-ra győztünk.

Jegyvásárlás:

  • Az eddig megszokott módon, a VidiShopban klubkártya nélkül is megvásárolhatók a jegyek nyitvatartási időben.  
  • Székesfehérváron 10 helyen, országosan több mint 300 TEX partnerirodában kaphatók a Vidi-jegyek (a teljes listát ide kattintva olvashatja). A TEX partnereknél klubkártya szükséges a jegyvásárláshoz. Részletes klubkártya információkért kattintson ide.
  • A Pancho Aréna pénztárai a mérkőzés napján, vagyis április 23-án 16 órakor nyitnak, így a helyszínen is lehetőség nyílik jegyvásárlásra, de javasoljuk, hogy ne hagyják a meccsnapra a belépők megvásárlását!

A 14 év alatti gyermekeknek továbbra is ingyenes a belépés a hazai lelátókra, de technikai jegyet részükre is szükséges kiváltani.

Jegyárak 
Pancho Aréna - 2016 tavasz

Elővételben vagy online

Mérkőzésnapon

Teljes árú 1000 Ft 1 200 Ft
Kedvezményes (hölgy, diák, nyugdíjas) 500 Ft 700 Ft
Gyermek (14 év alatti) 0* Ft 0 Ft

* online jegyvásárlás nem lehetséges

 

Szurkolóink klubkártyával online is megvásárolhatják jegyüket a mérkőzésre, az alábbi linkre kattintva:

 

Online ide kattintva vásárolhatja meg belépőjét!

 

Szektorok:

A Pancho Aréna adottságainak köszönhetően a szektorok közel vannak a pályához, így minden ülőhelyről kiváló rálátás nyílik a játéktérre. Szeretnénk felhívni a figyelmet, hogy a 2D és 2E szektorokat az ultra szurkolóink részére jelöltük ki, így azoknak, akik velük együtt szeretnének szurkolni, javasoljuk, hogy ide vásárolják meg bérletüket vagy belépőjüket. A családok számára azt javasoljuk, hogy a részükre kialakított 1B szektorba vegyenek jegyet. 

Kerekesszékkel érkező szurkolóink az 1. és 4. bejáraton tudják megközelíteni a számukra fenntartott helyeket.

Minden szektorban gazdag büféválasztékkal (üdítők, sör, sütemények, szendvicsek, forró italok) várjuk szurkolóinkat! 

A stadionban mindössze 6 hazai pénztár áll rendelkezésre, ezért a torlódások elkerülése érdekében javasoljuk, hogy mindenképpen elővételben vásárolják meg belépőiket. 

 

Parkolás:

A saját gépkocsival utazóknak felhívjuk a figyelmét, hogy a Pancho Arénában korlátozott mennyiségű parkoló áll rendelkezésre a hazai szurkolók személyautói számára, így kérjük, hogy a stadion környékén parkoljanak (javasoljuk a Fő utcáról megközelíthető Sportcsarnok parkolóját). Fontos tudni azt is, hogy a stadion mindössze egy főúton megközelíthető, így a mérkőzések előtt várhatóan forgalmi torlódások fognak kialakulni, ezért kérjük szurkolóinkat, hogy időben induljanak el a mérkőzésekre, vagy válasszák ingyenes buszjáratainkat, és mindenképpen elővételben váltsák meg jegyeiket! 

Különjáratok

Az MTK elleni bajnoki találkozóra klubunk 2 szurkolói buszt tud indítani az alábbi férőhely lehetőségekkel:

  • A piros vonalon induló járat 51 ülőhellyel és 20 állóhellyel. 
  • A kék vonalon indított különbuszon ugyancsak 51 ülőhely és 20 állóhely.

A buszokra ingyenes buszjeggyel lehet felszállni, amelyeket  a VidiShopban igényelhetnek szurkolóink név és telefonszám megadásával, valamint a mérkőzésre érvényes bérlet vagy jegy felmutatásával.

Felhívjuk kedves szurkolóink figyelmét, hogy azok is csak az ingyenes jegy birtokában utazhatnak a járatokon, akik nem Székesfehérváron, hanem valamelyik közbeeső megállóhelyen szállnak fel!

A különjáratok Székesfehérvárról, a Piac téri Munkaügyi Központ parkolójából indulnak április 23-án, szombaton 16.20-kor, a gyülekező 16 órától lesz. 

A Pancho Arénától a meccs befejezését követően 30 perccel indulnak a buszok vissza Székesfehérvár felé. Kérjük, a visszafelé útra is őrizzék meg jegyeiket, amely a biztosítást nem tartalmazza. 

Az MTK elleni találkozóra indított különjáratokra a buszjegyek a Piac téri ajándékboltban április 22-ig, pénteken 16 óráig igényelhetők.
A VidiShop nyitva tartási ideje:
Munkanapokon: 9.30 - 17.00 (EBÉDSZÜNET: 12.30 - 13.00)

Szerző: Papp Brigitta

Fotó: vidi.hu

További hírek