TÖLTSÜK MEG A VENDÉGSZEKTORT!

Szurkolói infók az Újpest elleni bajnokira

Szurkoljon élőben az ezüstért, és töltsük meg az újpesti vendégszektort! Mivel helyszíni jegyértékesítés nem lesz, kérjük szurkolóinkat, hogy váltsák meg elővételben a belépőiket! Klubunk ingyenes busz különjáratokat indít a találko

Az OTP Bank Liga utolsó fordulójában az Újpest FC vendégeként lépünk pályára szombaton, 16.30-tól. Számunkra a tét az ezüstérem sorsa, hiszen ha nyerünk, biztosan a Vidi lesz a 2015-16-os bajnokság második helyezettje. Ebben a szezonban kétszer játszottunk a lila-fehérek ellen, ősszel 3-0-ra győztünk, tavasszal pedig 1-0-ra kaptunk ki. A Szusza Ferenc Stadion a mérkőzés előtt másfél órával nyitja meg kapuit. 

Jöjjön el Ön is, és szurkoljon élőben a szezon legfontosabb mérkőzésén!

Jegyinformációk

Az Újpest elleni mérkőzésre a belépőjegyek 1900 forintba kerülnek. A székesfehérvári szurkolók elővételben online és a TEX partnereknél, illetve a VidiShopban nyitvatartási időben vásárolhatnak jegyeket. 

Mivel a helyszínen nem lesz lehetőség jegyvásárlásra, kérjük a szurkolókat, hogy váltsák meg elővételben a belépőiket! 

Klubkártyára az online és a TEX jegyirodákban váltott jegyeknél van szükség, a VidiShopban kártya nélkül is lehetséges a jegyvásárlás.

Kérjük a szurkolókat, hogy a jegyvásárláshoz vigyenek magukkal személyazonosításra alkalmas dokumentumot (személyi igazolvány, útlevél, stb.). Kérjük továbbá, hogy a jegyvásárláskor a jegyen ellenőrizzék adataik helyességét, a hatályos törvények szerint ugyanis a beléptetéskor a rendező a belépőjegyen szereplő személy személyazonosságát jogosult ellenőrizni.

Jegyvásárlás székesfehérváron
 

AUCHAN SZÉKESFEHÉRVÁR Székesfehérvár, Holland fasor 2. (H-Szo: 06-22)

AUTOCLUB TRAVEL Székesfehérvár, József Attila u. 2/a (H-Sze: 8-16, Cs: 8-16:30, P: 8-15:30)

BOLLA TRAVEL UTAZÁSI IRODA Székesfehérvár, Rákóczi u. 2. (H-P: 9-17)  

FEHÉRVÁRI AJÁNDÉKBOLT ÉS JEGYIRODA Székesfehérvár, Oskola u. 2. (H-P: 9-18, Szo: 9-13)

IBUSZ UTAZÁSI IRODA Székesfehérvár, Táncsics M. u. 5. (H-P: 9-17, Szo: 8-12)
MEDIA MARKT (CD-DVD osztály) Székesfehérvár, Palotai u. 6. (H-Szo: 9-20)

NECKERMANN UTAZÁSI IRODA Székesfehérvár, Kossuth utca 13. (H-P: 9-18, Szo:9-13) 

PANNON LAPOK TÁRSASÁGA Székesfehérvár, Fő u 17 (H-Cs: 8-17, P: 8-16)

PREMIER SZERVEZŐ IRODA Székesfehérvár, Károly János u. 2. (Távirda folytatása) (H-P: 9-18)

WONDERLAND TRAVEL Székesfehérvár, Távirda u. 5. (H-P: 9-18)

 

Online ide kattintva vásárolhatja meg belépőjét!


Utazási infók

Az Újpest elleni bajnoki találkozóra klubunk indít szurkolói busz különjáratokat. A buszokra ingyenes jeggyel lehet felszállni, amelyeket a VidiShopban igényelhetnek szurkolóink név és telefonszám megadásával, valamint a mérkőzésre érvényes jegy felmutatásával.

A különjáratok Székesfehérvárról, a Piac téri Munkaügyi Központ parkolójából indulnak április 30-án, szombaton 13.45-kor, a gyülekező 13.30-tól lesz. 

A mérkőzés után azonnal indul a busz vissza Székesfehérvárra, ezért kérjük szurkolóinkat, hogy jegyeiket a visszaútra való felszállásig őrizzék meg! A buszjegy ára nem tartalmazza az utasbiztosítást!

Az Újpest elleni találkozóra indított különjáratokra a buszjegyek a Piac téri ajándékboltban április 29-ig, pénteken 16 óráig igényelhetők.
A VidiShop nyitva tartási ideje:
Munkanapokon: 9.30 - 17.00 (EBÉDSZÜNET: 12.30 - 13.00)

Szerző: Papp Brigitta

Fotó: vidi.hu

További hírek