UTAZÁS

Szurkolói buszok indulnak Diósgyőrbe

A buszjegy ára 4600 (VidiClub-tagoknak 4200), a belépőé 1000 forintba kerül, mindkettőt április 2-tól tudják megvásárolni a VidiShop-ban.

Április 7-én nagyon fontos rangadót játszik csapatunk Diósgyőrben az OTP Bank Liga 22. játéknapján. Klubunk szokás szerint szurkolói buszokat indít a Piac téri parkolóból. A gyülekezőt 14 órára, az indulást 14.15-re hirdetjük meg, az út során kétszer (15-15 perces) pihenőt tartunk.

A buszokra és a mérkőzésre április 2-tól lehet jegyeket vásárolni a VidiShop-ban (Piac tér 4.). A buszjegy ára VidiClub-tagoknak 4200, a nem VidiClub- tagoknak 4600 forint, a belépőjegy ára egységesen 1000 forint. A mérkőzés után azonnal indulnak a buszok Székesfehérvárra, ezért kérjük szurkolóinkat, hogy jegyeiket a visszaútra való felszállásig őrizzék meg! Fontos, hogy minimálisan 19 fő jelentkezése szükséges egy busz elindulásához, és hogy a buszjegy ára nem tartalmazza az utasbiztosítást.

A belépőjegy vásárlásának menete

A vásárláskor szurkolóinknak meg kell adniuk nevüket, születési helyüket, születési idejüket.

A mérkőzés napján a beléptetéskor a jegyeik mellé kötelező bemutatni egy fényképes igazolványt is, amelyben szereplő adatok meg kell, hogy egyezzenek a vásárláskor megadott adatokkal. Ezeket a hazai klub munkatársai összevetik az általunk mellékelt táblázattal, és amennyiben mindent rendben találnak, beléphetnek a stadionba.

Helyszíni jegyvásárlás esetén a stadion pénztárainál elkérik a személyes adatokat is, ami lassíthatja a belépés folyamatát, így javasoljuk, hogy már elővételben vásárolják meg a belépőt a VidiShopban.


Szerző: Acsai N. Ferenc

Fotó: vidi.hu

További hírek