HETI BEHARANGOZÓ

Szerdán a Haladással, szombaton a DVTK-val találkozunk

A Magyar Kupa nyolcaddöntőjének első meccsén Szombathelyre látogatunk, a bajnokság 14. fordulójában a miskolci piros-fehéreket fogadjuk. A Vidi II vendége a BKV Előre lesz vasárnap.

Magyar Kupa-nyolcaddöntő (első mérkőzés)
2015. október 28., szerda, 18.00: Szombathelyi Swietelsky-Haladás - Videoton FC

A Magyar Kupa negyedik körében a Haladással találkozunk, az első mérkőzés Szombathelyen lesz. A zöld-fehérektől szombaton 1-0-ra kikaptunk bajnokin. Szinte napra pontosan három évvel ezelőtt szintén összesorsolták a két csapatot a kupában, de akkor egy körrel előbb, a 3. fordulóban. Az a párharc még egy meccsen dőlt el, amit Nikolics duplájával, hosszabbítás után nyertünk meg.

OTP Bank Liga 14. forduló
2015. október 31., szombat, 18.00: Videoton FC - DVTK

A bajnokság következő fordulójában a hozzánk hasonlóan eddig 15 pontot gyűjtő DVTK látogat Székesfehérvárra. Bekő Balázs együttese az előző játéknapon 2-0-ra kikapott hazai pályán a Ferencvárostól. A két csapat augusztusi találkozóján 2-1-re győztünk Miskolcon.

NB III Nyugati csoport 14. forduló
2015. november 1., vasárnap, 13.30: Videoton FC II - BKV Előre

A Vidi II a tabella második helyéről várja a 10. helyezett BKV Előre elleni találkozót. Disztl László csapata 2-1-re kikapott hétvégén az FTC II otthonában, vasárnapi ellenfelünk pedig 2-0-ra legyőzte Budapesten a Győri ETO-t.

Szerző: Acsai N. Ferenc

Fotó: vidi.hu

További hírek