BEHARANGOZÓ

Szerdán jön a tavasz első meccse, az ellenfél a Ferencváros

Két hónapos szünet után a zöldek elleni Magyar Kupa-meccsel kezdődik a szezon második fele. 

A december 12-ei, Paks elleni győztes meccsel zárult a 2015-2016-os fociidény őszi része. A három és fél hetes szünetet követően január 4-én kezdte csapatunk a felkészülést a folytatásra, az elmúlt hetekben Székesfehérváron, Spanyolországban (Valencia mellett) és Ausztriában (Bad Radkersburgban) gyakorolt a Vidi. 

Jövő szerdán, február 10-én pedig már éles meccs vár a játékosokra. A szombati bajnoki rajt előtt a Magyar Kupa negyeddöntőjének első meccsén találkozik a listavezető és a kupában címvédő Ferencváros és a bajnok Videoton FC. Nem akármilyen szezonnyitóra van tehát kilátás, ráadásul együttesünknek az év egyik legfontosabb összecsapása lesz a zöld-fehérek elleni találkozó, hiszen nem titkolt célunk, hogy 2006 után másodszor kerüljön Székesfehérvárra a Magyar Kupa. Ehhez a télen tovább erősítő, a bajnokságot 18 pontos előnnyel vezető FTC-t kell kiejtenünk két mérkőzésen.

A találkozóra - melyre szurkolói buszokat is indít klubunk - a fehérvári szurkolók elővételben online, a TEX partnereknél, illetve a meccs napján, a helyszínen is vásárolhatnak jegyeket, melyek egységesen 1400 forintba kerülnek, 6 év alatt a belépés ingyenes. A bővebb jegy- és utazási információkat ide kattintva olvashatja!

Szerző: Acsai N. Ferenc

Fotó: vidi.hu

További hírek