Szakadó hó - szauna és masszázs

Regenerációs napot tartott ma csapatunk a Sóstói Stadionban.

A kinti hideg, rideg időjárás ellenére az öltözőben kellemes hangulat uralkodott, többen azt latolgatták, vajon mennyi esélye van annak, hogy a hétvégén lejátsszuk az előrehozott, 17. fordulót. Hivatalos döntés erről csak holnap születik a labdarúgó szövetségben. "Nagyon úgy néz ki, hogy halasztás lesz, a magyar futball nincs felkészülve az ilyen időjárásra. Márpedig, ha tavaszra teszik át a fordulót, akkor nyilván logikus lenne a még hátralévő Magyar Kupa mérkőzések tavaszra halasztása is", mondta el véleményét dr. Mezey György, vezetőedző.
Néhány napja egyébként ismét kiegészült a keret, hiszen a térdműtéten átesett Hidvégi Sándor, illetve a boka problémákkal küzdő Goran Vujovics csatlakozott a többiekhez a tréningen. Mint azt a csapatorvostól, dr. Kator Miklóstól megtudtuk, számukra a téli szünetben is folytatódik majd a munka, hiszen utol kell érjék a játékostársakat, hogy a januárban kezdődő felkészülésbe már minden tekintetben teljesértékűen kapcsolódhassanak be. 
Az első csapat programja holnap délelőtt ismét edzéssel folytatódik,de azt, hogy a műfüvön, vagy máshol gyakorolnak-e játékosaink, a reggeli időjárási körülmények határozzák majd meg.

További hírek