Saját rendezésű tornákon bizonyíthatnak a legkisebbek

A Vidi idén is megrendezi hagyományos emléktornáit, melyeken legfiatalabbjaink lépnek pályára. 

Februárban három hétvégén át emléktornáknak ad otthont Sóstó, ahol ezúttal az U6-U11-eseké lesz a főszerep. Mind a hat napon más-más korosztály lesz érdekelt, de minden nap két Vidis csapatért is szoríthatunk.

Február 5-én, szombaton a legkisebbek kezdik meg a torna-sorozatot a Horváth Gábor Emléktornán. Klubunk két csapattal is képviselteti magát, emellett pedig a Vasas Kubala Akadémia, és az MTK Budapest U6-os csapatait látjuk majd vendégül. 

Vasárnap, a Hortobágyi Ferenc Emléktorna kerül megrendezésre, ahol a Vidi két U7-es csapata mellett a Vasas Kubala Akadémia, az MTK Budapest, az UTE, a Ferencváros, az Illés Akadémia és a Budapest Honvéd FC csapnak majd össze.

Február 12-én a Wollek Tibor Emléktornán U10-eseinkért szoríthatunk, akik szintén két csapattal képviselik klubunkat a Vasas, az MTK, az UTE, az FTC az Illés Akadémia és a Budapest Honvéd ellen. 

Másnap U11-eseink szintén két csapattal a Májer Lajos Emléktornán bizonyíthatnak, fiataljaink a Vasas, az MTK, az UTE, az FTC, az Illés, a Honvéd, és a Győri ETO csapataival szállnak majd szembe. 

A harmadik hétvége szombatján az Ispaics Tibor Emléktornának ad otthon a Vidi edzőközpontja, ahol U8-as játékosaink lesznek érdekeltek. Klubunk itt is két csapattal képviselteti magát, valamint az UTE, az MTK, a Vasas, az FTC, a Honvéd és az Illés Akadémia látogat még Székesfehérvárra.

Az U9-es Szalmásy Tamás Emléktorna zárja a sort február 20-án, melyen szintén két csapattal leszünk jelen, és a Vasas, az MTK, az UTE, az FTC, az Illés és a Honvéd fiataljait látjuk majd vendégül. 

Szerző: Hermann Dorottya

Fotó: molfehervarfc.hu

További hírek