Remek futballidőt jósolnak estére a meteorológusok

Öt éve szakadt az eső Budapesten, amikor a Vidi szurkolói leszálltak a ferencvárosi pályaudvaron a különvonatról. Ma ettől nem kell tartani.

Igaz, a 2006-os kupadöntő kezdetére már kisütött a nap, de talán emlékeznek még szurkolóink, hogy nem éppen a legideálisabb talajon kellett megmérkőznie csapatunknak az Üllői úton.

Nos, amennyiben lehet hinni az időjárás előrejelzéseknek, ma este nem kell attól tartania senkinek sem, hogy elázik a fővárosba érkezve - reményeink szerint erre csak a mérkőzést követően kerül sor, amikor mindenki boldogan locsolja örömében a pezsgőt. Az esernyőt tehát bátran hagyják otthon, azonban nem árt ha (vidis)pulcsijukat magukkal hozzák, hiszen este 20 óra körül kicsit hűvös lesz az idő, az előrejelzések szerint Budapesten 15-17 fokra lehet számítani.

Nem tud eljönni szurkolni a helyszínre? Nem akar lemaradni semmiről és az igazi meccshangulatot sem szeretné nélkülözni? Akkor jöjjön ki a Sóstói Stadionhoz és nézze barátaival, szurkolótársaival a Magyar Kupa döntőjét óriási kivetítőn!

Szerző: Wéninger Ákos

További hírek