Nézze a kupadöntőt óriáskivetítőn a Sóstói Stadion előtt

Sörsátorral és igazi focihangulattal várjuk azokat, akik nem tudják élőben megnézni a mérkőzést. Sőt, még a sör is olcsóbb lesz, ha vezet a Vidi!

Csapatunk május 17-én, kedden este 19 órakor lép pályára a Magyar Kupa döntőjében, ahol a Kecskemét lesz az ellenfél a Puskás Ferenc Stadionban. Azok a szurkolók sem maradnak le a döntőről, akik nem tudnak elutazni Budapestre, ugyanis a Sóstói Stadion fedett lelátójának bejárata előtti téren egy óriáskivetítő lesz felállítva, valamint sörsátor és sörpadok biztosítják az igazi focihangulatot. Érdemes tehát a stadion előtt nézni a TV-közvetítést, hiszen a mérkőzést követően a csapat is ide érkezik vissza és győzelem esetén az ünneplésre is itt kerül sor.

Köszöntés és dedikálás
Ezúttal tehát nem a Városház terén fogják köszönteni a csapatot a szurkolók, mint a bajnoki cím megnyerését követően. A kupadöntő és annak esetleges megnyerése után, nem csak ünneplésre lesz lehetőségük szurkolóinknak, de játékosaink ismét dedikálni fognak, ahogy tették ezt Alvesék az ETO elleni hazai bajnoki után is.

Jöjjön, szurkoljon!
Érdekesség, hogy a helyszínen a sör ára a mérkőzés eredményének alakulásától függ. Amíg döntetlen az állás, addig 350 Ft egy korsó sör. Ha a Kecskemét nyerésre áll, akkor 400 Ft, ha csapatunk áll nyerésre akkor 250 Ft egy korsó hideg aranysárga sör. Még egy nyomós ok, hogy a Vidinek szurkoljunk!

Fontos információ, hogy valamennyi hely a szurkolói különbuszokra elfogyott. Érdemes a mérkőzésre szóló belépőket holnap délig megvásárolni Székesfehérváron a Sóstói Stadionban vagy Budapesten a Football Factorban (Budapest, Bajcsy-Zsilinszky u. 55.) ugyanis a helyszínen már csak a semleges szektorokba szóló belépőket lehet megvásárolni.

Szerző: Wéninger Ákos

További hírek