Papucsek szezonjának vége

Komoly veszteség érte az NB II-es csapatunkat, hiszen a legutóbbi bajnokin súlyos sérülést szenvedett Papucsek Barna.

Szombaton nagy bravúrt hajtott végre Hartyáni Gábor csapata, hiszen 2-1-re nyertek a felcsúti fiatalok Szigetszentmiklóson. A hazaiak szereztek vezetést a 8. percben, amire bő 10 perccel később Papucsek válaszolt. A találkozó utolsó percében Soós gólja azt jelentette, hogy bezsebeltük a három bajnoki pontot.

Sajnos mégsem ez volt a legfontosabb történés a meccsen, hiszen az 53. percben csapatkapitányunk, az egyenlítő gólt szerző Papucsek, komoly sérülést szenvedett.

"Arra emlékszem, hogy egy lövőmozdulatot követően meglöktek, és elég szerencsétlenül értem a talajra. Nem is bírtam folytatni a játékot, cserét kellett kérnem. Másnapra nagyon csúnyán bedagadt a térdem, hétfőn pedig teljes orvosi kivizsgáláson vettem részt a székesfehérvári kórházban. Itt megállapították, hogy a belső oldalszalagom szakadt el, ez azt jelenti, hogy legkevesebb hat hét pihenő vár rám, vagyis ebben a szezonban már biztos nem léphetek pályára. Az egyetlen jó hír, hogy nem kell műteni a lábamat, hiszen az oldalszalag-szakadás olyan sérülés, mely magától meggyógyul - igaz nagyon hosszú időt vesz igénybe a teljes felépülés." - nyilatkozta honlapunknak Papucsek Barna.

"Komoly veszteség a csapat számára Papucsek kiválása. Nem csak egy megbízható belső védőt veszítettünk el a szezon hátralevő részében, hanem egy igazi vezéregyéniséget is, aki csapatkapitányként az egész csapatot összetartotta. Nagyon nehéz lesz őt pótolni" - kommentálta a történteket Hartyáni Gábor vezetőedző.

Mielőbbi teljes gyógyulást kívánunk Papucsek Barnának!

Szerző: Wéninger Ákos

További hírek