"Nehéz szezon vár ránk"

A Videoton-Puskás Akadémia NB II-es csapatának új csapatkapitánya az első fordulóban még nem léphet pályára.

Nagy változások történtek Hartyáni Gábor csapatában a nyáron, hiszen több meghatározó játékos is eligazolt - vannak akik végleg, és vannak akik kölcsönben szerepelnek máshol. Olasz Mezőkövesdre, Rása Pápára, Papizsanszkij a Vasasba, Kis és Szeleczki pedig Szolnokra igazoltak, ők azok a futballisták, akik végleg elhagyták a Vidit. Gyurcsó Kecskemétre, Móri Tatabányára, Fejes pedig Siófokra kerültek kölcsönbe. A Videoton-Puskás Akadémia új csapatkapitánya a kőkemény védő, Papucsek Barna lett.

"Nehéz szezonra számítok, hiszen több meghatározó játékos is távozott a csapattól. A fiatalok a nyári felkészülés során úgy érzem, hogy jól beilleszkedtek. Sajnos én az első fordulóban még nem játszhatok, mert az előző szezon utolsó mérkőzésén, a BKV ellen kiállítottak, és most fogom letölteni az eltiltásomat. Bízom benne, hogy a srácok így is becsülettel helytállnak az újonc otthonában. Nagyon fontosnak tartom, hogy minél hamarabb kialakuljon egy jó csapategység, hiszen a tavalyi sikeres szezon is nagyrészt a csapategységnek volt köszönhető. Magamtól elsősorban azt várom, hogy egy stabil védelem oszlopos tagja lehessek, emellett, ha egy-két pontrúgás után sikerülne néhány gólt fejelnem, ahogy tavaly is sikerült, az külön öröm lenne számomra. A csapattól pedig azt várom, hogy a rutinosabb játékosok segítségével a most felkerült fiatalok zökkenőmentesen felvegyék az NB II tempóját. A nyári felkészülés jól sikerült, szerintem az alapokat lefektette a csapat ahhoz, hogy ismét eredményesen szerepeljünk a bajnokságban." - nyilatkozta honlapunknak a Videoton-Puskás Akadémia új csapatkapitánya, Papucsek Barna.

Hartyáni Gábor csapata szombaton 17:30-kor játssza az első mérkőzését az NB II-es bajnokságban, méghozzá az újonc Pálhalma otthonában, a dunaújvárosi stadionban.

Szerző: Wéninger Ákos

További hírek