SZURKOLÓI

Minden gyerkőcöt vár a szezonzáró Gyereksarok!

Klubunk a DVTK elleni mérkőzés napján is kiemelt figyelmet fordít arra, hogy igazi családi programmal várja a Sóstói Stadionba kilátogató szurkolókat.

A vasárnapi Videoton FC- DVTK bajnoki mérkőzés előtt a Gyereksarok utolsó alkalommal nyitja meg kapuit a 2013-2014-es szezonban. Ebből az alkalomból, és a múlt heti gyereknapra is gondolva különleges programokkal várjuk legfiatalabb szurkolóinkat. A belépés ezúttal minden 18 év alatti gyereknek ingyenes, de 0 forintos jegyet nekik is kötelező váltani a jegypénztáraknál, ezért javasoljuk az elővételt fiatal szurkolóinknak is!

A Gyereksarok most is a Mol tribün előtti, térköves területre költözik, amennyiben ezt lehetővé teszik az időjárási körülmények. Már 14:30-tól várjuk a kilátogató családokat, gyerekeket, akik készíthetnek vidis zászlót, kiszínezhetik a Stoplis színezőket és kérhetnek ingyenes piros-kék arcfestést is.

15:30-tól kezdődik kapura rúgó játékunk, ahol a legügyesebbeket Stopli megajándékozza 1-1 vidis relikviával. A térköves területen ugyancsak 15:30-tól ingyenes lufi hajtogató várja a gyerekek kívánságait és hajtogatja meg az általuk kért formákat a Vidi színeiben pompázó lufikból.

Klubunk a Magyar Máltai Szeretetszolgálattal közösen ismét adománygyűjtést szervez a rászoruló székesfehérvári családok gyermekei részére. Megunt, már nem használt, újszerű játékok, mesekönyvek, sportszerek felajánlását várjuk a gyűjtés során, amelyekkel örömet lehet szerezni a hátrányos helyzetű gyermekek számára. A felajánlásokat a szeretetszolgálat munkatársai juttatják el a címezettekhez.

A gyűjtés helye és ideje: 

A MOL Tribün előtti térköves területen a Máltai Szeretetszolgálat sátránál, június 1-jén 15 órától egészen a Videoton FC – DVTK szezonzáró bajnoki mérkőzés kezdetéig.

Hozzon egy játékot Ön is ajándékba! Köszönjük!

Szerző: Acsai N. Ferenc

Fotó: vidi.hu

További hírek