GYEREKBLOG

A Vidi öltözőjében jártam 11 - gyerekblog

Vidi-rajongó gyerekek által vezetett blogunk tizenegyedik bejegyzésében Góbi Marcell osztja meg a szezontáró bajnoki mérkőzésen átélt élményeit, aki 12. születésnapjára kapta a lehetőséget szüleitől. 

Sziasztok Vidi rajongók!

Már többször követtem a vidi.hu oldalon „A Vidi öltözőjében jártam” gyerekblogot, de nem gondoltam volna, hogy egyszer én is bejutok a Vidi öltözőjébe. A lehetőséget a szüleimtől kaptam, akik a szülinapomra adták ezt az ajándékot.

A meccs június 1-jén volt, szüleimmel érkeztem a Sóstói Stadion főbejárata elé, onnan az auláig kísértek, majd egyedül mentem az öltözőhöz. Mint a Videoton FC utánpótlás kapusa, izgatottan vártam, hogy milyen lesz a nagy csapattal tölteni a meccs előtti perceket. Miután Juhász Roland átadta az ajándékcsomagot, kezet fogtam a csapat minden tagjával. 

A névre szóló jegyeinkkel hamar elfoglaltuk a helyünket a „D” szektorban és vártunk a DVTK elleni mérkőzés kezdésére. Az első 45 percben sok helyzete volt a hazai csapatnak, de az eredmény változatlanul 0:0 maradt. A második játékrész már eseménydúsabb volt, ugyanis a 68. percben Futács Márkó a vendégektől megszerezte a vezetést, de Nikolics a 76. percben kiegyenlített. A végeredmény pedig 1:1 lett.

Az öltözőlátogatás óriási élmény volt, köszönöm szépen a szüleimnek az ajándékot! A csapatnak sok sikert a következő szezonra is! Hajrá Vidi!

Góbi Marcell

Szerző: Acsai N. Ferenc

Fotó: vidi.hu

További hírek