GYEREKBLOG

A Vidi öltözőjében jártam 21 - gyerekblog

Vidi-rajongó gyerekek által vezetett blogunk huszonegyedik bejegyzésében Csizmadia Botond osztja meg a Fradi elleni bajnoki mérkőzésen átélt élményeit.

A Fradi elleni rangadó előtt kaptam egy örömhírt, hogy a meccs előtt egy órával bemehetek a "NAGY VIDI" öltözőjébe, amire nagy izgalommal készültem. A stadion főbejáratánál egy kedves hölgy és Stopli várt, hogy együtt látogassuk meg az öltözőben a fiúkat. Bevallom, eddig Stoplitól mindig tartottam, de számomra is nyilvánvalóvá vált, hogy nagyon jó fej és szerethető figura.

Belépve az öltözőbe, rendkívül jó hangulat, illetve Szolnoki Roli és Simon Ádám fogadott bennünket. Barátságos környezetben, halk zene szólt és mindenki nagyon kedves és közvetlen volt velem. Szoszóval sikerült pár szót váltanom az én kis focis pályafutásomról is. Majd átadtam kis ajándékomat, a piros-kék pályára megrajzolt csapatomat Szoszónak és Siminek. Juhász Roli viccelődött is, hogy ne Szoszónak adjam, mert "olyan gyerek, hogy eladja". Ezután én is kaptam meglepi ajándékot. Szívesen maradtam volna még kedvenceimmel, de nekik készülniük kellett a mérkőzésre, így elköszöntünk tőlük.

Köszönöm szépen a nagy élményt a szervezőknek és idegenvezetőmnek, Stoplinak.

Remélem, hogy bajnokok leszünk, HAJRÁ VIDI!!!

Üdvözlettel :Csizmadia Botond

Szerző: Acsai N. Ferenc

Fotó: vidi.hu

További hírek