BLOG

A Vidi öltözőjében jártam 23 - gyerekblog

Vidi-rajongó gyerekek által vezetett blogunk huszonharmadik bejegyzésében Szekeres Kornél és Zsédely Zalán Péter osztották meg a Haladás elleni bajnoki mérkőzésen átélt élményeiket.

"Sziasztok! Zsédely Zalán Péternek hívnak, 9 éves vagyok, a Kossuth Lajos Általános Iskola 3. osztályos tanulója. Nagyon örültem, amikor apát felhívták, hogy én lehetek a gyerekblog következő vendége. Elhívhattam egy barátomat is, én Kornélt hívtam, akivel osztálytársak vagyunk és együtt focizunk a Dunafém Maroshegynél. Minden meccsen kint szurkolunk. Én 2011 óta, 6 éves korom óta járok ki a meccsekre. Apukám gyerekkora óta szurkol a csapatnak, vele mentem ki először Sóstóra. Azóta már anya és a nővérem is kijárnak, a hazai mérkőzéseken mindig itt vagyunk, de legtöbbször a vidéki meccsekre is elmegyünk, legutóbb az MTK ellenin voltunk. Minden pályázaton részt szoktam venni, 2 éve a rajzpályázaton a Facebook szavazással nyertem, tavaly pedig első helyezett lett a művem ugyanezen a rajzpályázaton. Nagyon izgultam, vártam, hogy mi lesz majd, hogyan történik ez az öltöző látogatás. Sajnos elhúzódott a játékosoknak a megbeszélés és az interjú, ezért nagyon keveset lehettem csak bent a fiúknál. Az én kedvenc játékosom Szolnoki Roland, mert ő is védő, ahogy én is ezen a poszton játszom, szeretem nézni a játékát, hogy tanulhassak belőle és egyszer majd én is ilyen jó játékos legyek. Amikor odaértünk az öltözőbe, egy hatalmas magnóból hallgatták a zenét. Kaptunk egy ajándékcsomagot is, nagyon örülünk neki, köszönjük szépen még egyszer! Sajnos most több időt nem tudtunk maradni, egyszer jó lenne még hosszabban körülnézni. Ezután már kezdődött a meccs, nagyon nagy élmény volt, örültünk a rengeteg gólnak. Köszönöm szépen, hogy itt lehettem, ezután is szurkolunk a csapatnak, hajrá Vidi!!"

"Szekeres Kornél a nevem, Székesfehérváron lakom és 3. osztályba járok. Óvodás korom óta focizok, először a Vidiben, jelenleg a Maroshegy U10-es csapatában. Amióta focizok, azóta járok apukámmal és a testvéremmel a Vidi hazai mérkőzéseire, majdnem mindegyiken kint szoktunk lenni. Kedvenc játékosom Nikolics, de a Vidi összes játékosát szeretem. Eddig csak a lelátóról vagy a TV-ben láthattam őket. Ezért is örültem nagyon, amikor pont a szülinapomon, április 12-én bemehettem az öltözőbe és találkozhattam velük. Niko mondta a meccs előtt, hogy ne izguljunk, igaza is lett, mert 7:0-ra nyert a csapat! Ennél jobb szülinapi ajándékot nem is kaphattam volna! Remélem, így folytatják tovább és újra bajnok lesz a Vidi! Jó lenne látni a csapatot a BL-ben játszani, például a Barcelona ellen."

 

Szerző: Wéninger Ákos

Fotó: vidi.hu

További hírek