MEZŐKÖVESD-VIDI

Szurkolói információk vasárnapra

Elővételben személyesen és online is tudtok jegyet vásárolni a vasárnapi találkozóra.

Csapatunk vasárnap délután 15:30-kor a Mezőkövesd otthonában lép pályára az OTP Bank Liga NB I 16. fordulójában.

A jegyek ára elővételben egységesen 1300 forintba kerül, míg a meccs napján online és a helyszínen is 1800 forintért tudjátok megvenni a belépőtöket. A mezőkövesdi stadion jegypénztárai 4 órával a kezdés előtt, 11:30-kor nyitnak ki. A helyszínen készpénzzel, bankkártyával és OTP SZÉP-kártáyval is tudtok fizetni. A beléptetést a találkozó kezdete előtt 60 perccel kezdik meg.

A belépőt elővételben a VidiShopban is megvásárolhatjátok! Ajándékboltunk nyitvatartása: szerda-péntek 10:00-17:30 (ebédszünet: 13:00-13:30).

A Mezőkövesd Zsóry FC - Fehérvár FC mérkőzésre elővételben online is meg lehet váltani a jegyet a vendégszektorba, erre a linkre kattintva. Fontos azonban tudnotok, hogy online vásárlás esetén kezelési költséggel (399 Ft) kell számolnotok. Az online jegyvásárlásnál személyes adatokat (név, születési hely és idő) meg kell adni, személyes vásárlásnál azonban nincs rá szükség.

A fehérvári drukkerek a vendégparkolóban tudnak parkolni (megközelíthető a Széchenyi István utca felől), a stadionon belül pedig büfé üzemel majd.

Szerző: Wéninger Ákos

Fotó: fehervarfc.hu

További hírek