Marko Nikolics: "A továbbjutás volt a fontos, ez sikerült"

A mohácsi edző, Székely István elmondta, nagy élmény volt számukra a találkozó.

Bár csapatunk 4-0-ra nyert Mohácson, így is egy olyan találkozón vagyunk túl, ahol mind a hazai, mind a vendégcsapat felkészítéséért felelős szakember elégedetten nyilatkozhatott a mérkőzést a helyszínen követő újságíróknak és tv-stáboknak. 

Székely István:

Idáig eljutni egy amatőr sportszervezetnek, hogy a Vidi ellen játszhasson, az mindenképpen egy pozitív dolog. Jár a játékosoknak a gratuláció. Az első félidőben is voltak lehetőségeink, úgy vettem észre, hogy a második játékrészben a ellenfelünk kicsit vissza is vett, talán ennek is köszönhető, hogy nem volt annyi helyzet. Nekünk ez több szempontból is jó mérkőzést volt, sok mindent tanultunk, szuper volt minden! Mentünk be az öltözőbe, mondták a játékosok is, hogy ez nagyon jó élmény volt, erre mindenki emlékezik majd – a város is, a srácok is, én is.

Marko Nikolics:

A továbbjutás volt a legfontosabb, ez sikerült. Nem igazán volt kérdéses az eredmény, szóval néhány játékost pihentetni tudtunk a Honvéd elleni találkozóra, valamint örülök annak, hogy három fiatal játékos – Tóth Bence, Mocsi Attila és Hársfalvi András – is bemutatkozott Vidi-mezben.  

Szerző: Vidi.hu

Fotó: vidi.hu

További hírek