Lipták: Csakis a három pont lehet a cél vasárnap

A Szolnoki MÁV ellen debütál a Lipták-Vaskó belső védő páros.

+ Jól emlékszem arra találkozóra, 3-1-re kikaptunk és a 60. perc környékén cseréltek le a középpályáról, mivel akkoriban védekező középpályásként játszottam. A Vidiben pedig olyan játékosok léptek pályára, mint Kriston Attila, vagy Tóth Balázs.

- Ugorjunk most a jelenbe: a kötelező győzelmek kategóriájába sorolható a hétvégi bajnoki. Mire számítasz?

+ Én is azt gondolom, hogy ez így van és mindeképpen a három pont megszerzése a cél. Ugyanakkor tudom, hogy nem lesz egyszerű mérkőzés. Ismerem a szintén salgótarjáni születésű edzőt, Vágó Attilát, aki egységes, jól szervezett csapatokat szokott építeni. Arra számítok, hogy vasárnap is egy ilyen jellegű Szolnok áll ki ellenünk. Hangsúlyozom viszont még egyszer, nekünk mindenképpen nyernünk kell! A válogatottakból mindenki visszatért, lezárta az elmúlt bő egy hetet. Szét kell tudni választani a két dolgot, más a válogatott és más a klubcsapat. Úgy érzem, mentális és fizikai szempontból is mindannyian készen vagyunk a Szolnok elleni meccsre.

- Kispera eligazolt, így biztossá vált, hogy Vaskó Tamással alkotjátok a belső védőpárost.

+ Remélem, nyerő párost alkotunk majd, hiszen ismerjük egymást, Újpesten játszottunk már együtt. Jó játékosnak tartom Tamást, akivel szerettem is együtt futballozni, nem lehet tehát semmi probléma!

További hírek