SÓSTÓI STADION

Ligakupa-döntő Sóstón, április 24-én 17 óra 30-kor

A Ferencváros elleni finálé előtt, 15 órától a Női Magyar Kupa döntőjét is stadionunkban rendezik. A jegyek egységesen 500 forintba kerülnek.

Ahogy arról korábban beszámoltunk, a Magyar Labdarúgó Szövetség múlt héten sorsolással döntötte el, hogy a döntő megrendezésére pályázó két csapat közül melyik játszhatja hazai pályán a 2012-2013-as Ligakupa sorozat utolsó összecsapását, a szerencse pedig nekünk kedvezett, így a Sóstói Stadion adhat otthont a mérkőzésnek. 

Bár csapatunk játszik hazai pályán, a Ferencváros a mérkőzés pályaválasztója. Az alábbi térkép mutatja a szektorok beosztását. A zölddel jelölt helyekre a Fradi, a pirossal jelölt helyekre a Vidi szurkolói válthatnak belépőt. A MOL Tribün D szektora a hazai meccseken megszokott családi szektorként üzemel, így a családosoknak javasoljuk, hogy ide, illetve az E szektorba váltsanak jegyet! A kékkel jelölt szektorokba az MLSZ értékesíti a jegyeket, így oda Székesfehérváron nem tudnak vásárolni. Az "F" szektor le lesz zárva a találkozón.

A pontos kezdési időpontot viszont csak hétfőn határozta meg a Szövetség, e szerint 17 óra 30 perckor kezdődik a mérkőzés. Az MLSZ hivatalos indoklása szerint a kezdési időpontok kapcsán a Versenybizottságnak figyelembe kellett vennie az UEFA szabályozását, miszerint kiemelt Bajnokok Ligája-napokon a szövetségek csak abban az esetben rendezhetnek mérkőzéseket, ha garantált azok befejezése fél órával az európai kupameccsek kezdete előtt. Az MLSZ eredetileg 18 órára kérvényezte a kezdési időpontot, de az UEFA állásfoglalása alapján a Ligakupa-döntő legkésőbbi lehetséges kezdési időpontja 17 óra 30 perc, mert csak ebben az esetben ér véget biztosan 20 óra 15 perc előtt a találkozó (hosszabbítás és tizenegyesek esetén kb. 20.00 órakor lesz vége a döntőnek). A női Magyar Kupa Döntőt április 24-én 15 órakor szintén a Sóstói Stadionban rendezik. A Ligakupa-döntőre szóló jegyek egységesen 500 forintba kerülnek. Alkoholt az egész stadion területén nem lehet majd kapni.


Jegyértékesítési helyszínek

VidiShop: április 18. csütörtöktől - április 24. szerdáig: nyitvatartási időben, (április 24-én csak 16 óráig) 
Stadion főpénztár: április 18. csütörtöktől - április 23. keddig, munkanapokon 15-18 óra között
Stadion külső (2-es) pénztár: A mérkőzés napján 14 órától

A Sóstói Stadiont az alábbi útvonalakon közelíthetik meg a szurkolók, akiknek javasoljuk, hogy gyalogosan vagy tömegközlekedéssel érkezzenek a mérkőzésre!

Szerző: Acsai N. Ferenc

Fotó: vidi.hu

További hírek