JÓTÉKONYSÁG

Legyen tiéd egy igazi mezritkaság!

Legyen tiéd egy igazi mezritkaság! Négy dedikált válogatott mezt bocsátunk árverésre játékosaink közreműködésével.

Szurkolóink megszokhatták, hogy klubunk és a csapat tagjai év közben és év végén is igyekeznek több fontos ügy mellé odaállni és segíteni. Ezúttal négy darab, szinte egyedi, mérkőzésre készített, dedikált és kereskedelmi forgalomban nem kapható válogatott mezzel “vágunk neki” a karácsonyi szezonnak. A bevételt teljes egészében a fehérvári Szent István Görögkatolikus Gyermekvédelmi Központ, valamint az Alpha Segítő Kéz Állatkórházi Alapítvány (ASKA) részére utaljuk át.

A mezek kikiáltási ára: 40 000 forint, a licitlépcső minimum 20 000 forint.

Az árverés kezdete: december 6., szerda, 15:00 óra
Az árverés vége: december 11., hétfő, 15:00 óra

Fiola Attila dedikált válogatott meze: Csapatkapitányunk a hazai Bulgária elleni Eb-selejtezőre készített mérkőzésmezét ajánlotta fel. A magyar válogatott óriási sikert elérve, csoportelsőként jutott ki a németországi kontinensviadalra, ahol Svájc, Németország és Skócia ellen harcolhatják majd ki a továbbjutást Fityóék. Fiola Attila mezéért kattins ide!

Nikola Serafimov dedikált válogatott meze: Középhátvédünk a 2022-es Azerbajdzsán elleni felkészülési mérkőzésre készített meccsmezét ajánlotta fel az árverésre. Védőnk az elmúlt időszak jó vidis szereplésének is köszönhetően stabil tagja lett az északmacedón kezdőcsapatnak, már 12 válogatott találkozónál jár. Nikola Serafimov mezéért kattints ide!

Deybi Flores dedikált válogatott meze: Megalkuvást nem tűrő középső középpályásunk a 2023-as CONCACAF Nemzetek Ligája mérkőzésekre készített mérkőzésmezét ajánlotta fel a licitre. A hondurasi válogatott drámai csatában, büntetőkkel szenvedett vereséget a sokkal esélyesebbnek tartott Mexikó ellen az elődöntők során. Deybi már 35 alkalommal viselte a címeres mezt. Deybi Flores mezéért kattints ide!

Tobias Christensen dedikált válogatott meze: Egyre jobb formába kerül norvég középpályásunk, aki eddig minden korosztályos válogatottnak tagja volt. Tobias így egy igazi különlegességet, a 2019-es U20-as világbajnokságra készített meccsmezét ajánlotta fel a jótékony cél érdekében. Középpályásunk mindhárom csoportmeccsen pályára lépett, csapattársa volt többek között egy bizonyos Erling Haaland is. Tobias Christensen mezéért kattints ide!

Köszönjük játékosainknak a mezek felajánlását!

Szerző: fehervarfc.hu

Fotó: fehervarfc.hu

További hírek