SZURKOLÓI

Kísérje el a Vidit az első tavaszi bajnokira, Pécsre!

Két busz indul a szombati találkozóra 13.00-kor a Piac térről.

Csapatunk első bajnoki mérkőzését játssza szombaton a PMFC-Matias otthonában. Hogy a játékosokat minél több szurkoló buzdíthassa a helyszínen, klubunk buszokat indít a találkozóra.

Az utazásra a VidiShopban tudtak jelentkezni szerdán, csütörtökön és pénteken 9.30-17.00 között szurkolóink. Aki érvényes tavaszi bérlettel rendelkezik, annak felmutatása után 2800 forintért, bérlet nélkül 3200 forintért vehetett jegyet a buszra. A gyülekező szombaton 12.45-től lesz a Piac téri parkolóban, az indulás 13.00-kor. Két rövid pihenő szerepel a programban, a pécsi stadionba való érkezés 16.30-kor várható. A mérkőzés után azonnal indulnak a buszok Székesfehérvárra, ezért kérjük szurkolóinkat, hogy jegyeiket a visszaútra való felszállásig őrizzék meg! Fontos, hogy minimálisan 19 fő jelentkezése szükséges egy busz elindulásához. A buszjegy ára nem tartalmazza az utasbiztosítást!

Jegyinfó
A pécsi klub tájékoztatása szerint a mérkőzés napján, a helyszínen 1400 Ft-os egységáron lehet majd megvásárolni a vendégbelépőket. Elővételben is meg lehet vásárolni a jegyet, méghozzá szerdától az MLSZ jegyértékesítési felületén. A törvényi előírásoknak megfelelően névre szóló jegyértékesítés lesz!

Azokat a drukkereket, akik nem a szurkolói busszal utaznak, arra kérjük, hogy a névre szóló jegyvásárlás miatt időben érkezzenek meg a pécsi stadionhoz!
 

Szerző: Acsai N. Ferenc

Fotó: vidi.hu

További hírek