UTAZÁS

Elindult a Vidi a BL-selejtezőre

Csapatunk hétfőn reggel 18 fős kerettel, busszal indult a Liszt Ferenc repülőtérre, ahonnan repülővel ment tovább Angliába, a keddi összecsapás helyszínére.

Július 14-én, kedden, magyar idő szerint 20.00-tól (helyi idő szerint 19.00-tól) a walesi The New Saints otthonában lép pályára a Vidi a Bajnokok Ligája második selejtező körében. Együttesünk hétfőn reggel busszal indult a Liszt Ferenc repülőtérre, majd repülővel ment tovább Manchesterbe. A charter járat kora délután landol majd az angol városban, ahonnan csapatunk busszal teszi meg a hátralévő utat a mérkőzés helyszínére, a walesi-angol határ angliai felén lévő Oswestrybe (a TNS a walesi Llansantffraid és az angliai Oswestry közös klubja, a stadionja utóbbi városban van).

A Vidi 18 fős kerettel indult útnak a Bajnokok Ligája selejtezőre. A Szuperkupa-döntőn a bokájára rúgást kapó Feczesin Róbert és az egyik edzésen húzódást szenvedett Rémi Marevál sérülése sajnos nem jött rendbe, míg Braniszlav Danilovics, Filip Pajovics és Mirko Ivanovszki adminisztrációs problémák miatt nem kapott időben vízumot, így Bernard Casoni velük nem számolhat a walesi bajnok elleni összecsapáson.

A The New Saints elleni találkozóra 20 font lesz a belépő, amit a helyszínen, a Park Hall Stadionban lehet megvásárolni. Klubunk nem szervez utazást a mérkőzésre. A stadion kapui egy órával a kezdés előtt, ottani idő szerint 18.00-kor nyitnak. A mérkőzést a Duna TV 20:00-tól élőben közvetíti.

A Videoton FC kerete:
Gábor Péter, Gyánó József, Szolnoki Roland, Heffler Tibor, Juhász Roland, Paulo Vinícius, Lang Ádám, Fejes András, Pátkai Máté, Simon Ádám, Dinko Trebotic, Kees Luijckx, Kovács István, Gyurcsó Ádám, Koltai Tamás, Filipe Oliveira, Marko Pajac, Sejben Viktor

A visszavágót július 22-én, szerdán 20.30-kor játsszák a csapatok a Sóstói Stadionban.

Szerző: Vidi.hu

Fotó: vidi.hu

További hírek