VIRTUÁLIS TÚRA: VIDI-SPORTING - 4 PANORÁMAKÉP EGYBEN

Keresse meg magát a stadionban!

Ott volt a Sporting ellen? Nagyfelbontású virtuális túránk során nem csak megkeresheti, de akár be is jelölheti magát a Facebook profilja segítségével!

Ezúttal egyedülálló módon 4 panorámaképet szerkesztettünk össze, így szurkolóink egyben megtekinthetik a mérkőzés előtti koreográfiát és a lelátói hangulatot.

Egy kis segítség a használathoz:

1. Kattintson a képre vagy a Megnézem gombra.
2. A nyitó képen megnézheti, hogy köszöntötték a szurkolók a csapatot a Sporting ellen: egész stadionos koreográfia, a Videoton és a 1941 felirat piros-kékben. A kép alján található kezelőgombokkal jobbra-balra és fel-le mozgathatja a képet, a plusz-minusz gombokkal pedig nagyíthatja illetve kicsinyítheti a nézetet. A bal felső sarokban található "Zoom out to initial view" gombra kattintva visszatérhet az eredeti mérethez.
3. A nyitó képen három nyilat is talál, ezekre kattintva találja a további képeket.
4. Keresse meg a helyet, ahol ült, a kezelőgombok segítségével mozgassa és nagyítsa a képet, keresse meg magát a szektorban. 
5. Jelölje meg magát a Facebook profilja segítségével! Ha megtalálta, akkor húzza a kép jobb felső sarkában található kis kék keretes fehér kört a saját fotójára. A felugró ablakban kattintson a "Tag yourself" gombra. Ezzel megjelölte saját magát!
6. A következő felugró ablakkal megoszthatja a Facebookon, hogy hol ült a stadionban a Sporting meccs alatt. A megosztás után (amennyiben ön úgy állítja be az ablak alján található fogaskerékre kattintva) ismerősei egy kattintással megnézhetik Önt.


A bejelölést természetesen ki is törölheti. Kattintson a megjelölésre a panorámaképen, és a megjelenő kis ablakban kattintson a "Delete tag"-re.

Szerző: Vidi.hu

Fotó: Kiss László

További hírek