EURÓPA LIGA

Vezető hír az uefa.com portálon a ma esti Vidi - Sporting összecsapás

A Európai Labdarúgó Szövetség hivatalos oldala Paulo Sousa és Marco Caneira Sportinghoz fűződő múltját elemzi, de megemlítik vezetőedzőnk Sá Pintonak, a lisszaboniak mesterének címzett szavait is.

"Különleges lesz számomra a mérkőzés, hiszen az ellen a klub ellen lépek pályára, ahol nevelkedtem és ahol hivatásos labdarúgó lettem. Az elmúlt, kicsit több mint egy évben megismerkedtem egy új országgal, egy új kultúrával. A Vidinél meglehetősen jól mennek a dolgok, a csapat gyorsan fejlődik. Személyesen és szakmailag is remek élményekkel gazdagodtam eddigi fehérvári időszakom alatt" - idézi Marco Caneirát a honlap. Védőnk azt is hozzáteszi, hogy Sá Pintót edzőként is ugyanaz a győzni akarás jellemzi, mint játékos korában.

Vezetőedzőnk megemlíti, hogy egy teljesen új klubfilozófiát próbálnak felépíteni a Videotonnál, a mai meccsel kapcsolatban pedig megjegyzi, a Sporting nagyon erős ellenfél, tele válogatott játékosokkal, akik ellen nagyon szervezett és fegyelmezett játékra lesz szükség.

Paulo Sousa Sá Pintóhoz intézett mondatai is olvashatók a cikkben: "a legjobbakat kívánom neki, biztos vagyok abban, hogy sikeres lesz, hiszen precíz, ambíciózus szakember. Remélem azonban, hogy ma hibázni fog ellenünk" - fogalmazott vezetőedzőnk az uefa.com cikkében.

Szerző: Acsai N. Ferenc

Fotó: uefa.com

További hírek