JEGYINFÓ

Jegyinformáció a pozsonyi EL-meccsünkre

Kedden 12 órától vásárolhatják meg szurkolóink a belépőket Székesfehérváron.

A két klub közötti megállapodás értelmében az összes rendelkezésre álló vendégjegyet megkapjuk a pozsonyi klubtól. A vendégszektorba szóló belépőket csak Székesfehérváron lehet megvásárolni elővételben, így a meccs napján már sem Fehérváron, sem Pozsonyban nem lehet majd belépőt vásárolni a Vidi szurkolók részére fenntartott szektorba!

A július 10-től július 16-ig tartó elővásárlási időszakban kizárólag a VidiClub-tagok és a bérleteseink vásárolhatnak jegyeket, ezért kérjük, hogy a vásárláshoz hozzák el mindenképpen klubkártyájukat vagy szezonbérletüket. A vásárlásnál az előző szezon tavaszi bérleteit és a 2011-12 szezonra érvényes VidiClub kártyát is elfogadjuk. Egy vevő maximum 4 darab jegyet vásárolhat. Egy VidiClub-kártyával 1 db kedvezményes árú jegyet (2200 Ft) és 3 db teljes árú jegyet (2500 Ft) lehet vásárolni.

Fontos információ!
A szlovák klub arról tájékoztatott bennünket, hogy a hatályos szlovák törvények alapján csak abban az esetben lehet belépőt eladni, ha a vásárló megadja személyes adatait a vásárlás helyén. Kérjük szurkolóinkat, hogy hozzanak magukkal a 
személyazonoságot igazoló dokumentumot (személyi igazolvány vagy útlevél), és azt minden esetben mutassák be a jegyek vásárlásakor, ellenkező esetben nem áll módunkban a jegyet értékesíteni.

A jelenlegi tájékoztatás alapján - melyet a szlovák klubtól kaptunk - ezek a legfontosabb információk. Természetesen, ha bármilyen fejleményt megtudunk, azonnal tájékoztatjuk szurkolóinkat itt a honlapon!

A július 19-i, pozsonyi mérkőzésre a vendégbelépők ára egységesen 2500 Ft lesz, VidiClub-tagoknak 2200 Ft. (A 2011-12-es szezonra szóló VidiClub-kártyával is igénybe vehető a kedvezmény!)

Jegyeket az alábbi helyeken lehet vásárolni:

VidiShop - július 10-től július 18-ig, minden munkanapon 10 órától 17 óráig, kivéve július 10-én kedden, amikor a jegyvásárlás 12 órától kezdődik.
Sóstói Stadion főpénztár - július 10-től július 18-ig, minden munkanapon 15 órától 18 óráig, kivéve július 11-én, azon a napon 15 órától 17 óráig tart nyitva a főpénztár.

Utazási információ - klubunk autóbuszokat indít Pozsonyba!

Az utazásra jogosító buszszelvényt szintén 2012. július 10-től (12 órától) lehet megvásárolni ugyanazokkal a feltételekkel, ahogy a belépőket is, vagyis VidiClub-kártyával 1 db kedvezményes és 3 db teljes árú szelvényt lehet vásárolni, míg a bérletet felmutató szurkolók 4 db teljes árú szelvényt tudnak vásárolni bérletenként.

Utazásra jogosító szelvény ára 3500 Ft, VidiClub-kedvezménnyel 3000 Ft

Utazásra jogosító szelvényt csak az vásárolhat, aki rendelkezik érvényes belépővel is!

Az autóbusz 2012. július 19-én, délután 14 órakor indul a szokásos helyről (Székesfehérvár Piac tér, Munkaügyi központ előtti parkolóból) Gyülekező: 13.30-tól.


Szerző: Wéninger Ákos

Fotó: vidi.hu

További hírek