VIDI-PAKS

Ingyenes belépés a "C" és a "D" szektorokba szombaton!

Online és személyesen is kiválthatóak az ingyenes belépők a "C" és a "D" szektorokba! A Paksi FC elleni találkozó szombaton 12:30-kor kezdődik a Sóstói Stadionban!

Remekül szereplő, dobogós csapatunk szombaton 12:30-kor fogadja a Paksi FC-t a Sóstói Stadionban az év utolsó mérkőzésén. Legyen ott minden Vidi-szurkoló a lelátón, biztassuk a játékosokat együtt az első perctől az utolsóig, hogy győzelemmel búcsúzhassunk el a 2023-as évtől!

A mérkőzésre klubunk döntése alapján a belépés ingyenes a C és a D szektorokba, de regisztrációs jegyet minden szurkolónak ki kell váltania. A találkozóra a VidiShopban minden hétköznap 10:00 és 17:30 között (ebédszünet: 13:00-13:30) tudjátok elővételben kiváltani a belépőtöket. Egy szurkoló maximum négy jegyet válthat ki. Személyes adatok megadására nincs szükség. A VidiShopban nincs szükség klubkártyára a jegyek kiváltásához.

Interneten a Jegymester felületén, ide kattintva lehet regisztrálni a találkozóra. Egy szurkoló online maximum egy jegyet válthat ki a mérkőzésre. A Jegymester felüleletén vidis klubkártya megadása a jegy igénylésekor kötelező. A kényelmi díjat klubunk a "C" és "D" szektorba érvényes jegyekre a Paksi FC elleni mérkőzésre átvállalja.

Az A szektorokba és a Lounge-ba a Paksi FC ellen is a megszokott módon és áron vásárolhattok jegyeket. Erről bővebben itt és ide kattintva olvashattok. Bérleteseink természetesen a bérleten szereplő helyükön tudnak majd helyet foglalni szombaton is. Az ingyenes belépők a "C" és "D" szektorba a mérkőzés napján, a Sóstói Stadion jegypénztáraiban is kiválthatók lesznek majd. A helyszíni pénztárak 9:30-tól várják szurkoklóinkat. A Sóstói Stadion jegypénztáraiban mérkőzésnap nincs szükség klubkártyára.

Jegyértékesítési pontok és nyitvatartási idők

Helyszín Cím Nyitvatartás
VidiShop 8000 Székesfehérvár,
Csíkvári út 10.
Minden hétköznap
10:00 - 17:30
ebédszünet: 13:00 - 13:30
Fehérvári Jegyiroda 8000 Székesfehérvár,
Oskola u. 2-4. (Hiemer-ház)
Hétköznap 9:00 - 18:00,
szombaton
10:00 - 13:00
Petőfi Kultúrtanszék

8000 Székesfehérvár,
Arany János utca 22.

Hétköznap: 12:00-18:00
Internet Fehérvár FC - Paksi FC online jegyvásárlás itt!

Jegyár-visszatérítés: Azon szurkolóink, akik elővételben vásárolták meg a belépőt a Paksi FC ellen, természetesen visszakapják a jegyek árát, majd ők is kiválthatnak ingyenes jegyet a találkozóra. Akik online vásároltak jegyet, az info@jegymester.hu címre írva kérvényezhetik a jegyek visszaváltását. A teljes összeg visszatérítésre kerül majd szurkolóink részére a Jegymester részéről, mivel a kényelmi díj árát klubunk átvállalja. Azon szurkolóink, akik személyesen vásároltak belépőket, a vásárlás helyszínén a jegy bemutatásával tudják visszaigényelni a tikettek árát.

A C és a D szektorokba érvényes bérlettel rendelkező szurkolóink a Kisvárda elleni, eredetileg tavaszra tervezett mérkőzésre is bejöhettek az őszi bérletükkel, így ezúttal külön kompenzációt nem áll lehetőségünkben biztosítani számukra a döntés miatt.

A B-szektorok, valamint a D4, D5 és D6 szektorok a jegyfogyás függvényében kerülnek megnyitásra.

A vendégjegyek ára online elővételben, valamint meccsnapon a helyszínen is megegyezik a 4-es kategóriás hazai jegyárainkkal, azaz a paksi szurkolók is ingyen jöhetnek be a találkozóra, nekik viszont az online jegyvásárláshoz szükségük lesz paksi klubkártyára.

A Jegymester Kft. ügyfélszolgálata szurkolóink kérdéseit az alábbi e-mail címen fogadja: info@jegymester.hu.

Székesfehérváron az IBUSZ utazási irodában, országosan több, mint 50 Jegymester-partnerirodában kaphatók a Vidi-jegyek (a teljes listát ide kattintva olvashatod). A Jegymester-partnerirodákban is szükség lesz klubkártyára a jegyek kiváltásához.

Várunk téged december 16-án is a Sóstói Stadionba!

Szerző: fehervarfc.hu

Fotó: fehervarfc.hu

További hírek